ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ιγκλέσιας στο a-s για Τρίπολη, κόσμο, ομάδα, στόχους και... μπόνους για το νέο σήμα!

Ο Ματίας Ιγκλέσιας, μιλάει αποκλειστικά στο a-s, για την ανανέωση του συμβολαίου του, την «περίεργη» σεζόν που ολοκληρώθηκε, για το νέο σήμα του ΑΣΤΕΡΑ αλλά και για τον κόσμο των Αρκάδων.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Δεν θα πω ότι είμαι μόνο χαρούμενος. Αυτό το ξέρουν όλοι. Κάθε χρόνια που περνάει αισθάνομαι περισσότερο, ευθύνη. Οταν αγαπάς κάτι πάρα πολύ, νιώθεις ευθύνη. Για εμένα είναι μεγάλη χαρά που θα συνεχίσω στην ομάδα και στην Τρίπολη. Με την οικογένεια μου, επίσης, είμαστε πολύ καλά στην πόλη και νιώθουμε πραγματικά ότι είμαστε σπίτι μας", ανέφερε αρχικά στο a-s ο έμπειρος μέσος των κιτρινομπλέ.

Για το τι γεύση του αφήνει η φετινή σεζόν, ο καπιτάνο των Αρκάδων τόνισε: "Ηταν μια περίεργη σεζόν. Ολοι το γνωρίζουμε. Ετσι όπως άρχισε η χρονιά, μετά ακολούθησε και ο κορονοϊός και το χειρουργείο που είχα. Είμαι άνθρωπος που πάντα προσπαθεί να κοιτάει την θετική πλευρά σε όλα τα πράγματα. Προσπερνάω τα αρνητικά και συνεχίζω μπροστά. Προσωπικά θεωρώ πως ήταν μια καλή σεζόν".

Για τον προσωπικό του στόχο ενόψει της νέας σεζόν δήλωσε: "Προσωπικός μου στόχος είναι να αναρρώσω πλήρως, γιατί ακόμα μετά το χειρουργείο, δεν είμαι ακόμα στο 100%. Η ευθύνη, για μένα, επίσης, είναι πάνω απ’ όλα. Είμαστε σε μία ομάδα που έχει πάντα υψηλούς στόχους. Ολοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουμε ότι είμαστε τυχεροί που ζούμε στην Τρίπολη. Στο μυαλό όλων μας, είναι να παίξουμε μόνο ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο. Οπότε θα έλεγα, να γυρίσουμε πίσω όλοι με υγεία και να κάνουμε μια καλή προετοιμασία.

Γιατί ακόμα κι αυτή θα είναι περίεργη, λόγω του κορονοϊού και θα είναι λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Αμα συνεχίσουμε και είμαστε δεμένοι, πιστεύω θα πετύχουμε τους στόχους μας. Κάθε νέος ποδοσφαιριστής που θα έρθει στην ομάδα, θα πρέπει να  τον βάλουμε στο κλίμα και να νιώσει γρήγορα «ένα» με τον σύλλογο. Ετσι θα κερδίσουμε πολλά πράγματα".

Για το τι να περιμένουμε από τον ΑΣΤΕΡΑ τη νέα χρονιά: "Τον στόχο της ομάδας τον γνωρίζουμε όλοι αλλά θα πρέπει πρώτα να είμαστε κύριοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να νιώθουμε περήφανοι που φοράμε τη φανέλα. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι μια ομάδα, η οποία προσπαθεί κάθε χρόνο να βελτιωθεί. Πάντα θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Οπότε στόχος μας είναι, με την πάροδο του χρόνου να γινόμαστε καλύτεροι".

Φυσικά, ο Ματίας Ιγκλέσιας, δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει και τη νέα ριζική αλλαγή που έγινε στο σήμα του ΑΣΤΕΡΑ: "Μου άρεσε πάρα πολύ. Να σου πω την αλήθεια δεν το γνώριζα, πως θα γινόταν τέτοια αλλαγή. Ξύπνησα ένα πρωί, το είδα και μου άρεσε. Όπως διάβασα, μάλιστα ‘’Η Ιστορία Εχει Αρχή Και Δεν Εχει Τέλος’’. Αυτό το σλόγκαν μου έμεινε στο μυαλό".

Τέλος, μέσω του a-s, έστειλε το δικό του μήνυμα: "Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς. Να μην ξαναζήσουμε τέτοιες καταστάσεις, όπως αυτές που βιώνουμε τώρα με τον ιό. Αυτό που προσπαθούμε πάντα και κάθε χρόνο, είναι να προσελκύσουμε τον κόσμο να έρθει κοντά μας. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να καταλάβουν πως όταν πατάμε το γήπεδο και τους βλέπουμε στις εξέδρες, αισθανόμαστε υπέροχα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για έναν ποδοσφαιριστή, για την ομάδα αλλά και για την πόλη. Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο.

Είναι πολύ ωραίο να πηγαίνεις με τον γιο σου, να δεις έναν αγώνα. Βέβαια, να έρθει για να δει κι άλλους παίκτες. Αγαπάμε όλοι τον Αστέρα, αλλά μπορεί να δει κάποιος κι άλλους παίκτες. Είναι ωραίο συναίσθημα να είμαστε μαζί κάθε Σάββατο ή κάθε Κυριακή, να περνάμε ωραία και να πετυχαίνουμε παρέα τους στόχους μας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων