ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μουνάφο στο a-s: "Δεν αλλάξαμε τίποτα, δεν έχουμε μυστικό"

Ο εκ των αρχηγών του ΑΣΤΕΡΑ, Χουάν Μουνάφο, μίλησε στο a-s για το αήττητο σερί, το μυστικό - που δεν υπάρχει - αλλά και την αδυναμία που έχει σε Αντζουλά και Τσιφτσή!

Η συνέντευξη του Χουάν Μουνάφο στο a-s:

Ποιο είναι το μυστικό στο αήττητο σερί του ΑΣΤΕΡΑ;

"Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο μυστικό... Εμείς, το μόνο που κάνουμε είναι ότι συνεχίζουμε να δουλεύουμε με την ίδια όρεξη και μετά τη διακοπή. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, με στόχο να το κερδίζουμε. Όπως λέω πάντα, αυτήν την φανέλα την σέβεται όποιος την φοράει".

Τι άλλαξε η ομάδα;

"Δεν άλλαξε τίποτα η ομάδα. Κρατήσαμε τη σοβαρότητα και δουλέψαμε πολύ σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση όπως είναι αυτή με τον κορωνοϊό. Ήταν δύσκολο για όλους μας αλλά δείχνουμε ότι τα καταφέρνουμε".

Πως σχολιάζεις τα παιδιά που παίρνουν τις ευκαιρίες τους τώρα;

"Τα νέα παιδιά είχαν κάποιες ευκαιρίες κι αυτός που πρέπει να τους κρίνει είναι ο προπονητής κι η ομάδα. Εγώ είμαι χαρούμενος σαν συμπαίκτης τους γιατί είδα να παίζουν καλά και πάνω απ' όλα μας βοήθησαν να πάρουμε βαθμούς. Δεν μπορώ να κρύψω όμως ότι έχω αδυναμία στον Αντζουλά και στον "Τσιφ" (σ.σ. εννοεί τον Τσιφτσή)".

Πως νιώθεις στον ΑΣΤΕΡΑΣ;

"Είμαι στον ΑΣΤΕΡΑΣ τόσα χρόνια. Εγώ κι η οικογένειά μου είμαστε πολύ χαρούμενοι. Δεν θα γινόταν κι αλλιώς".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων