ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ-Βόλος 4-0: Αστεριανή απόλαυση με "κανόνι" Λουίς

Ενας αποφασισμένος και ορεξάτος ΑΣΤΕΡΑΣ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Βόλο, τον οποίο "καθάρισε" με 4-0! Χατ-τρικ ο Λουίς Φερνάντεθ!

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ συνεχίζει την αήττητη πορεία του στα Play Out, κάνοντας επίδειξη δύναμης και υπεροχής απέναντι στον Βόλο, τον οποίο και νίκησε με 4-0!

Μεγάλος πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Λουίς Φερνάντεθ, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, ενώ ο Σίτο ήταν ο σκόρερ του άλλου τέρματος. 

Πλέον, οι Αρκάδες έχουν 39 βαθμούς και είναι - έστω και προσωρινά - στην πρώτη θέση των Play Out.

Με... φρέσκο αίμα

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το ματς με τον Τσιφτσή κάτω από τα γκολπόστ, τους Κώτσιρα, Πασαλίδη, Αντζουλά, Τασουλή στην άμυνα (από τα δεξιά προς τα αριστερά), τους Μουνάφο, Μπόρχα Φερνάντεθ στον άξονα, τους Σίτο, Αλι Μπάμπα στα άκρα και τους Λουίς Φερνάντεθ, Κρέσπι επιθετικό δίδυμο.

Τον... έπνιξε χωρίς να πάρει χαμπάρι

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ... χτύπησε με το "καλημέρα"! Ο Κώτσιρας έκανε την κούρσα από τα δεξιά, έκανε την παράλληλη την κατάλληλη στιγμή κι ο Λουίς Φερνάντεθ τελείωσε όμορφα την φάση!

Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι του ματς τα πρώτα λεπτά με τον Βόλο να μην μπορεί να γίνει επικίνδυνος. 

Στο 18' ο Αλί Μπαμπά είχε ένα σουτ το οποίο πέρασε άουτ. Ο ρυθμός όσο περνούσε η ώρα έπεφτε. Οι γηπεδούχοι έχοντας και το 1-0 στην πλάτη, έλεγχαν το ματς, από την άλλη ο αντίπαλος δεν είχε τη δυνατότητα να δημιουργήσει κάτι το αξιόλογο.

Ωστόσο, το πρώτο μέρος έκλεισε μ' ένα ακόμη τέρμα. Ο Σίτο κέρδισε το πέναλτι από τον Καραγκιόζη κι ο Λουίς Φερνάντεθ από την άσπρη βούλα δεν έκανε λάθος.

Ασταμάτητος

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με γκολ.

Μόλις στο 51' ο Σίτο έγραψε το 3-0, με σουτ το οποίο δεν υπολόγισε καλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας. 

Το 3-0 έδωσε στον Ράσταβατς την ευκαιρία να περάσει στο ματς τους Τζίμα και Μπέλοκ αντί των Σίτο και Μουνάφο. 

Και ενώ ο ρυθμός έπεφτε, ο Λουίς Φερνάντεθ... ανέβαινε κι άλλο! Στο 67', ο Ισπανός απέναντι από τον Καραγκιόζη έκανε το 4-0!

Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικά. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος και από το σκορ και από την εμφάνιση κι ο Βόλος δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό. 

Ετσι, οι Αρκάδες συνεχίζουν στα Play Out με απολογισμό 2 νίκες και 3 ισοπαλίες όντας πρώτοι στο μίνι πρωτάθλημα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Τασουλής, Πασαλίδης (86' Χριστόπουλος), Αντζουλάς, Κώτσιρας, Μουνάφο (60' Μπελόκ), Μπ. Φερνάντεθ, Σίτο (60' Τζίμας), Αλί Μπαμπά (46' Ριέρα), Λ. Φερνάντεθ (77' Αλάγμπε), Κρέσπι.
 
ΒΟΛΟΣ:  Καραγκιόζης, Φεράρι, Μήτογλου, Διαμαντής, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα (85' Μπαλογιάννης), Μουνίθ (64' Μπάλλας), Ζοάο (55' Κορέλας), Γέντρισεκ (55' Κυζιρίδης).

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων