ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο "Barragol" είναι εδώ! (pic)

Το δικό του ξεχωριστό αφιέρωμα έχει ο επιθετικός και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών του ΑΣΤΕΡΑ, Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος συνεχίσει να γράφει ιστορία με την κιτρινομπλέ φανέλα.

 

Ο έμπειρος φορ επέστρεψε στην Τρίπολη και απέδειξε πως χάρη στην εμπειρία που διαθέτει, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στο σκοράρισμα. Αλλωστε αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ των Αρκάδων φέτος. Οπως επίσης είναι και το πρώτο... κανόνι στην ιστορία του ΑΣΤΕΡΑ.

Η σελίδα "supergreek_league" στο Instagram, η οποία παρέχει πλούσια στατιστικά για τη Super League, παρουσίασε ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο αφιέρωμα, στον Αργεντινό επιθετικό των Αρκάδων.

Φυσικά, ο Χερόνιμο Μπαράλες δεν θα μπορούσε να μην στείλει το δικό του σχόλιο, στην παρακάτω φωτογραφία.

VIDEO

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο @jerobarrales επέστρεψε στον @asterastripolisfc για να συνεχίσει να γράφει ιστορία... Πρώτος σκορερ και όγδοος σε συμμετοχές στην ιστορία του συλλόγου της Αρκαδίας... Φέτος σκοραρει ξανά διψήφιο αριθμό τερμάτων... - - follow @supergreek_league - #slgr #slgrfantasy #superleaguegreece #superleague #super #league #goal #goals #asterastripolisfc #asteras #tripoli #arkadia #barrales #barragol #golazo #argentina #striker #aoxanthi #volos #lamia #atromitos #panaitolikos #panionios #olympiacos #paok #pao #aek #aris #ofi #follow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Supergreek League (@supergreek_league) στις

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων