ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κρατάει τα δυνατά του χαρτιά

Οι Χρίστος Τασουλής, Ματίας Ιγκλέσιας και Χερόνιμο Μπαράλες έχουν δώσει τα χέρια με την διοίκηση και θα συνεχίσουν να φοράνε το αστέρι στο στήθος και την επόμενη σεζόν.

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει αποδείξει πως αυτούς που θέλει, τους κρατάει! Και στην προκειμένη περίπτωση συμφώνησε με τους Τασουλή, Ιγκλέσιας και Μπαράλες, για να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα.

Ο Χρίστος Τασουλής, ο οποίος στο παρελθόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια του και έχει αποδείξει ότι μπορεί να αποτελέσει βασική επιλογή της ομάδας. Αλλωστε μιλάμε και για ένα παιδί από την Τρίπολη που αγαπάει και «πονάει» τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ.

Οσον αφορά τους Ματίας Ιγκλέσιας και Χερόνιμο Μπαράλες, αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της ομάδας. Γι’ αυτό και όπως ήταν αναμενόμενο θα συνεχίσουν στα κιτρινομπλέ και του χρόνου. 

Ο Αργεντινός στράικερ, επέστρεψε στην Τρίπολη και απέδειξε πως χάρη στην εμπειρία που διαθέτει, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στο σκοράρισμα. Αλλωστε αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ των Αρκάδων φέτος. Οπως επίσης είναι και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΑΣΤΕΡΑ.

Από την άλλη και ο Ματίας Ιγκλέσιας, ο αρχηγός των Αρκάδων, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, αλλά και να αποτελεί «κόσμημα» στα αποδυτήρια του ΑΣΤΕΡΑ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων