ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τα έδωσαν όλα οι Αρκάδες!

Η εικόνα των παικτών του Ράσταβατς ήταν εξαιρετική και το σύνολο δεν επηρεάστηκε ιδιαίτερα από τις αλλαγές στην ενδεκάδα.

 

Ας δούμε τι έκαναν όσοι αγωνίστηκαν στο καυτό από ζέστη Αγρίνιο :

Παπαδόπουλος: Σταθερός και σήμερα, καθάρισε κάποιες δύσκολες σέντρες στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο δεύτερο ήταν θεατής.

Κώτσιρας: Ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση από τον Κώτσιρα, επιθετικά βοήθησε και πάλι πολύ, στο τέλος το λάθος του παραλίγο να αποβεί μοιραίο, ευτυχώς δεν έγινε και δε χάλασε την εικόνα του.

Αντζουλάς: Eξαιρετικός! Αγωνίστηκε μετά από πολύ καιρό, άψογες τοποθετήσεις, πρώτος στην μπάλα, έβαλε τα πόδια του στην φωτιά, πολύ ανώτερος του Ματρικάρντι.

Πασαλίδης: Πολύ καλός για ακόμη ένα παιχνίδι, ψύχραιμος, κατεύθυνε και τον Αντζουλά με τον οποίο είχαν καλή συνεργασία.

Τασουλής: Ανεβαίνει διαρκώς και δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους, το έκανε και σήμερα, αμυντικά πολύ καλό παιχνίδι.

Μουνάφο: Ηγέτης! Εξαιρετική εμφάνιση, σκόραρε, έτρεξε, παράδειγμα για τους τόσους νέους που είχε σήμερα μαζί του ο Ράσταβατς.

Μπελόκ: Μέτρια εμφάνιση, νευρικός με πολλά λάθη δικαίως έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα.

Ντέλετιτς: Έχει όρεξη όμως δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά που έκανε με το που ήρθε στην Τρίπολη. Επηρεάστηκε από τη διακοπή.

Σίτο: Είναι μπαλαδόρος, τεχνικά πολύ καλός, από αριστερά δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στα «καναρίνια», του χρόνου υγιής θα κάνει τη διαφορά.

Λουίζ Φερνάντεζ: Καμία σχέση σήμερα με τον παίκτη των τριών πρώτων αγωνιστικών. Πολλά νεύρα και φλύαρος με την μπάλα.

Ρέτζις: Ο μοιραίος του Αστέρα. Σπατάλησε τρείς κλασικές ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να  κάνει γκολ αν θέλει να παίζει βασικός σ’ έναν σύλλογο όπως ο Αστέρας

Μπόρχα Φερνάντεζ: Έπαιξε σε όλο το δεύτερο μέρος, έδωσε φρεσκάδα, καλύτερος του Μπελόκ, προσπάθησε να παίξει κάθετα.

Ριέρα: Θετική εμφάνιση από τον Ισπανό εξτρέμ, αναστάτωσε την άμυνα του Παναιτωλικού, κέρδισε φάουλ. Τον καλό Ριέρα τον έχει ανάγκη η ομάδα.

Τζίμας: Σήμερα έπαιξε τριάντα λεπτά, είχε τη γνωστή όρεξη που τον χαρακτηρίζει, κάνει όμως πολλά και εύκολα φάουλ και του κοστίζει κάρτες. Έχει ταλέντο και χρειάζεται να είναι πιο ήρεμος στο παιχνίδι του για να το δείξει.

Αλί Μπαμπά: Μπήκε για να πάρει εμπειρίες αλλά και να πιέσει ψηλά με την φρεσκάδα του, το έκανε ικανοποιητικά.

Αλάγκμπε: Έπαιξε για λίγο αλλά κέρδισε μάχες, έχει φυσικά προσόντα που τον βοηθούν πολύ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων