ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μουνάφο: "Δεν είμαι... δάσκαλος, MVP για μένα είναι η ομάδα"

Ο Χουάν Μουνάφο μίλησε για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Παναιτωλικό αλλά και για το αν νιώθει "δάσκαλος" για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το αποτέλεσμα: 

"Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε σοβαροί. Ξέρουμε ότι πολλές φορές το κίνητρο έχει σημασία αλλά εμείς είχαμε νέους παίκτες που έπαιξαν σήμερα. Αυτά τα παιδιά που δεν έχουν παίξει πολύ, έχουν ένα κίνητρο για να δείξουν γιατί είναι στον ΑΣΤΕΡΑ και αυτή η φανέλα δείχνει ότι πάντα πάει για να κερδίσει.

Ξέραμε ότι ήταν μια δύσκολη έδρα. Οταν έχει κόσμο είναι πιο επικίνδυνη. Πολλές φορές όταν μια ομάδα πέφτει κατηγορία, υπάρχουν νεύρα και άγχος. Εμείς βάλαμε πρώτοι το γκολ, πήγαμε καλά. Δόθηκε ευκαιρία και σε άλλα παιδιά. Πιστεύω ότι πήγε καλά το ματς αλλά νομίζω μπορούσαμε και καλύτερα"

Για το αν δάσκαλος γι' αυτά τα νέα παιδιά:

"Οχι δεν είμαι δάσκαλος. Η μόνη δασκάλα που έχω εγώ είναι αυτή που μου μαθαίνει ελληνικά. MVP για μένα ήταν η ομάδα, γιατί όταν παίζεις με πολλές αλλαγές, πρέπει να βοηθάς αυτούς που δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό και στα νέα παιδιά που τα πήγαν πάρα πολύ καλά σήμερα. Να τελειώσουμε τη φετινή χρονιά και να αρχίσουμε καλύτερα την άλλη".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων