ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι μάγκες του Κάμπου

Μία νίκη μεγάλης σημασίας κατάφεραν και πήραν οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ, κόντρα στην ΑΕΛ, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα των Play Out. Η κριτική στην απόδοση των κιτρινομπλέ.

 

Παπαδόπουλος: Καλή εμφάνιση και σταθερός όπως τον έχουμε συνηθίσει. Στο γκολ που δέχεται η ομάδα θα μπορούσε να είχε διώξει πιο αποφασιστικά.
 
Κώτσιρας: Ανέλαβε όλη τη δεξιά πτέρυγα, δίνοντας βοήθειες επιθετικά με τις σέντρες του. Δέχθηκε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα από τους αντιπάλους, καθώς προσπάθησαν να τον σταματήσουν με κάθε τρόπο στην επίθεση.
 
Ματρικάρντι: Ξεκίνησε στο βασικό σχήμα. Είχε καλές επεμβάσεις στο ματς ωστόσο η πίεση δεν ήταν μεγάλη.
 
Πασαλίδης: Ξεκίνησε νωθρά στο πρώτο ημίχρονο αλλά μετά ανέβασε την απόδοση του και περιόρισε τους αντιπάλους του.
 
Τασουλής: Ηταν καλός στο ανασταλτικό αλλά και στο δημιουργικό κομμάτι. Πίεζε ψηλά και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να γίνει απειλητικός. Υπάρχουν φάσεις που θα πρέπει να έχει πιο καθαρό μυαλό.
 
Μουνάφο: «Σκύλος», έδωσε μονομαχίες και κέρδισε τις περισσότερες. Πρώτες πάσες πέρασε αρκετές, δίνοντας ανάσες μεσοεπιθετικά. Βρέθηκε σε θέση βολής 2-3 φορές αλλά δε σκόραρε.
 
Βαλιέντε: Αξιόλογος, είχε τρεξίματα και έδωσε πολλές βοήθειες. Βράχος στη μεσαία γραμμή.
 
Μαρκ Φερνάντεθ: Όσο έπαιξε προσπάθησε να δώσει ό,τι μπορεί αλλά η αλήθεια είναι πως τον έχουμε συνηθίσει σε καλύτερα ματς. Εκτός ρυθμού.
 
Ντέλετιτς: Ορεξάτος, με πολλά τρεξίματα και διάθεση να βάλει δύσκολα στην πρώην ομάδα του. Είχε πρόβλημα στην αποτελεσματικότητα και στη σωστή τελική πάσα.
 
Λουίς Φερνάντεθ: Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ίσως το ωραιότερο της αγωνιστικής, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του. Ωστόσο, δεν είχε την τύχη με το μέρος του καθώς λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησε τραυματίας από το ματς.
 
Μπαράλες: Εκτελεστής από την άσπρη βούλα γι’ ακόμα μία φορά, σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Καταλυτική η παρουσία του στην επίθεση. Επαιζε συχνά με πλάτη και έσπαγε μπαλιές εκτός περιοχής.
 
 
 
Οι αλλαγές
 
Σίτο: Μπήκε στο 61', παίρνει θετικό πρόσιμο, βοηθώντας την ομάδα του να διατηρήσει το 2-1 και να απειλήσει. Πολύτιμος.
 
Ριέρα: Μπήκε κι αυτός στο 61' κι έβαλε κι αυτός το... χεράκι του για να πάρει η ομάδα τη νίκη μιας και έδωσε με την ποιότητά του ανάσες κρατώντας την μπάλα.
 
 
Κρέσπι: Το πάλαψε μπαίνοντας στο 69' αλλά δεν έκανε κάτι το αξιόλογο.
 
Μπόρχα Φερνάντεθ: Μπήκε στο 84’ και είχε πολύ τη στιγμή για το 3-1 αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι.
 
Χαουρέγκι: Κι αυτός μπήκε στο 84'. Πίεσε ψηλά και έδωσε βοήθειες όσο πρόλαβε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων