ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στο μυαλό μόνο τα play out!

Στον ΑΣΤΕΡΑ αυτήν τη στιγμή το μόνο που σκέφτονται είναι τα play out και τίποτα άλλο!

 

Πλέον μετράμε αντίστροφα για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος γίνεται - αν και αποτελεί ερωτηματικό η ανταγωνιστικότητα όλων των ομάδων αυτήν την περίοδο λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνουμε άπαντες. 

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα σαφώς και έχει χαρτογραφήσει τους στόχους στους οποίους θέλει να κινηθεί. Κάθε χρόνο οι Αρκάδες είναι από τις ελάχιστες ομάδες που πριν ξεκινήσει καλά καλά η μεταγραφική περίοδος έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις κινήσεις της. 

Ετσι και φέτος! Η ομάδα έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, αλλά σε καμία περίπτωση αυτή την περίοδο δεν ασχολείται με το πως θα κλείσει παίκτες. Αυτό θα συμβεί μόλις ξεκαθαρίσει κι η θέση που θα πάρει η ομάδα στο μίνι πρωτάθλημα κατάταξης. 

Ο οργανωτικός τομέας δουλεύει άριστα, μόνο που τώρα δεν είναι ώρα να περάσουν οι άνθρωποι του συλλόγου και στο... εκτελεστικό. Υπομονή κι όλα στην ώρα τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων