ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κενές στο a-s: "Το Κολοκοτρώνης πάντα ασφαλές γήπεδο"

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ, Δημήτρης Κενές, μέσω του a-s ξεκαθαρίζει πως οι Αρκάδες θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να διασφαλιστεί η υγεία όσων βρεθούν στο γήπεδό τους.

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι πανέτοιμος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τη συμμετοχή του στα play out κι ο αντιπρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Κενές πως οι Αρκάδες είναι έτοιμοι και σε οργανωτικό επίπεδο, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσων θα συμμετάσχουν στα ματς.

Το σχόλιο του Δημήτρη Κενέ στο a-s:

"Πρόκειται για διεξαγωγή αγώνων με διαφορετικούς και πρωτόγνωρους όρους για όλους μας. Το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", όμως, ήταν πάντα ένα ασφαλές γήπεδο, ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι ένα club που πάντα βαδίζει με οργάνωση και συνέπεια και με τον ίδιο τρόπο θα λειτουργήσουμε και σ' αυτή την ιδιαίτερη συνθήκη. 

Έχουμε μελετήσει με πολύ μεγάλη προσοχή το Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφάλειας για τη διεξαγωγή των αγώνων και με συλλογική δουλειά θα φροντίσουμε για την τήρησή του. Βασικό μέλημα για όλους μας στον ΑΣΤΕΡΑ είναι η προστασία της υγείας των μελών του αγωνιστικού τμήματος και του προσωπικού της ομάδας μας, αλλά και των ανθρώπων που θα φιλοξενηθούν στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" τις ημέρες των αγώνων. Θα κάνουμε, λοιπόν, ό,τι περνάει από το χέρι μας για να την προστατέψουμε. 

Με σεβασμό στους κανόνες υγείας, αλλά και στο προϊόν του ποδοσφαίρου, ο ΑΣΤΕΡΑΣ και σε αυτή την περίπτωση θα δουλέψει με την οργάνωση που τον χαρακτηρίζει και όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη συγκυρία".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων