ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μποροβήλος: "Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν θα μπορούσε να λείπει..."

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ Τρίπολης στήριξε την Παγκόσμια Μέρα Εξαφανισμένων Παιδιών κι ο Γιώργος Μποροβήλος έστειλε το δικό του μήνυμα!

 

Ο πρόεδρος των Αρκάδων είπε χαρακτηριστικά στην ΕΡΑ ΣΠΟΡΤ:

 

"Δεν θα μπορούσε να λείπει ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Είναι βασικό μας μέλημα να μας ενδιαφέρει, εκτός από το ποδόσφαιρο, να συμμετέχουμε και σε κάθε είδους κοινωνικής δραστηριότητας, η οποία έχει να κάνει με τον άνθρωπο - πόσω δε όταν αυτή αφορά τα παιδιά.

Θέλω να συγχαρώ το Χαμόγελο του Παιδιού για την πρωτοβουλία του. Και εμείς συμμετέχουμε στην καμπάνια του Football cares, μια στήριξη στην Παγκόσμια Ημέρα για τα εξαφανισμένα παιδιά, είναι μια σημαντική κίνηση που μπορεί να κάνει ο κόσμος του ποδοσφαίρου γιατί όπως ξέρουμε το ποδόσφαιρο είναι το λαοφιλέστερο άθλημα, είναι ο βασιλιάς των σπορ, έχει πάρα πολύ κόσμο που το αγαπάει και η επιρροή του ποδοσφαίρου στην κοινωνία είναι πολύ μεγάλη. Η συμβολή του σε μια τέτοια κίνηση είναι πάρα πολύ μεγάλη διότι η μία πληροφορία αρκεί και είναι πολύ σημαντική για να σωθεί έστω και μία ψυχή που έχει εξαφανιστεί".

Σε ερώτηση για το πόσα χρόνια είναι στο ποδόσφαιρο, ο κ. Μποροβήλος απάντησε:

"Ήμουν 20 χρόνια διαιτητής στην κορυφαία κατηγορία, τα 10 διεθνής, είμαι πρόεδρος του Αστέρα για 13 χρόνια, πρόεδρος της Λίγκας 2 χρόνια, αντιπρόεδρος της Λίγκας για 6 χρόνια και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ για 2 χρόνια. Είναι αρκετά τα χρόνια".

Τι να περιμένουμε από τον ΑΣΤΕΡΑ στα play out;

"Ο ΑΣΤΕΡΑΣ Τρίπολης, τηρώντας φυσικά όλους τους κανόνες υγείας για τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό του και έχοντας γνώμονα ότι αυτό το οποίο μας ενδιαφέρει είναι να μείνουμε εμείς υγιείς αλλά κι οι άνθρωποι που θα εμπλακούμε στα παιχνίδια των play out, μπορούμε να πούμε ότι είμαστε πανέτοιμοι.

Νομίζω πως ο Αστέρας έχει δείξει στη μακρά του πορεία στην κορυφαία κατηγορία, τη Super League ότι είναι μια ομάδα η οποία προσπαθεί ακολουθώντας το δικό της δρόμο να βρίσκεται ψηλά, γιατί όχι και να μην τερματίσει τώρα στην κορυφή της 8άδας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων