ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τζαναβάρας στο a-s: "Το διπλό στην Τούμπα και η ισοπαλία στο Φάληρο δεν ξεχνιούνται..."

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, ο πρώτος Έλληνας κόουτς του ΑΣΤΕΡΑ στη Super League θυμήθηκε τις μέρες του στον κιτρινομπλέ πάγκο μέσω του a-s.

 

Το πολύ καλό υλικό που είχε, η εμπιστοσύνη του συλλόγου προς το πρόσωπό του, η καριέρα του που άλλαξες μετά τον ΑΣΤΕΡΑ κι ο κόσμος της ομάδας που είναι ποιοτικό και έχει στην καρδιά του.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας σκάλισε τις μνήμες του από την ζωή του στην Αρκαδία μιλώντας στο a-s.

Κόουτς καλησπέρα. Είσαι ο πρώτος Έλληνας προπονητής στην ιστορία του ΑΣΤΕΡΑ στη Super League. Πως θυμάσαι εκείνες τις μέρες;

"Ήμουν από την προηγούμενη σεζόν ως βοηθός, ήρθε ο κ. Κάμπος και συνεχίσαμε μαζί. Τον Γενάρη είχε κοιλιά η ομάδα, έγινε αυτό που έγινε και η ομάδα που έκανε την πρόταση να συνεχίσω.

Ενιωθα καλά, ήξερα τι πρέπει να κάνω και συνέχισα. Κάναμε καλά αποτελέσματα, καλά παιχνίδια και παραλίγο να μπούμε στην Ευρώπη εκείνη τη σεζόν. Ευχαριστώ τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε".

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ σάς άλλαξε την προπονητική καριέρα;

Φυσικά. Είναι πολύ διαφορετικό να είσαι πρώτος προπονητής από δεύτερος. Είναι σημαντικός κι ο ρόλος του Β' αλλά του πρώτου έχει διαφορετική πίεση. Το να αντιμετωπίζω ομάδες όπως Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ κι ο Πανιώνιος με βοήθησε πολύ. Ηταν επίσης κι η διαχείριση εκείνου του υλικού, είχα εξαιρετικούς παίκτες. Με ωφέλησε πάρα πολύ αυτή η εμπειρία. 

 Ενας παίκτης που σας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση;

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Οι παίκτες εκείνης της εποχής είναι καταπληκτικοί, θα αδικήσω κάποιον αν μιλήσω μόνο για έναν και δεν θέλω.  

Όταν ακούτε τη λέξη "ΑΣΤΕΡΑΣ" τι σας έρχεται στο μυαλό;

Εχω μόνο καλές αναμνήσεις από τον Αστέρα - έδωσα αν όχι το 100% το 150% του εαυτού μου. Πάντα ο Αστέρας είναι μια ομάδα που την έχω στην καρδιά μου, την παρακολουθώ και βλέπω τα πάντα γύρω από την ομάδα. 

Η στιγμή που δεν θα ξεχάσετε ποτέ;

Είναι πολλές οι στιγμές... Οι πανηγυρισμοί που είχαμε μετά το διπλό στην Τούμπα κι η ισοπαλία στο Καραϊσκάκης είναι οι στιγμές που θα μείνουν πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μου. Δεν θα ξεχάσω τους φιλάθλους που μας περίμεναν στην επιστροφή και μας επευφήμησαν. Δεν θα ξεχάσω επίσης και τη διαχείριση των μεγάλων παιχνιδιών - προπονητικά μιλάω καθαρά.

Το μήνυμά σου στον κόσμο;

Ο κόσμος του Αστέρα είναι πάντα εξαιρετικός. Πάντα ποιοτικός. Ποτέ δεν ξεφεύγει, πάντα βοηθάει... Να συνεχίσει έτσι! Τους έχω πάντα στην καρδιά μου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων