ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Η κλοπή του αιώνα! (VIDEO)

Τέτοια ημέρα πριν επτά χρόνια ο Αστέρας έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρώτου τροπαίου του, ωστόσο ο Γιάχος και η παρέα του στέρησαν από τους κιτρινομπλέ το Κύπελλο Ελλάδος.

 

Μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση επί του ΠΑΟΚ, ο Αστέρας βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης και η Τρίπολη κυριολεκτικά μετακομίζει  στο ΟΑΚΑ.  Ένα κομβόι λεωφορείων και αυτοκινήτων ξεκίνησε από την πρωτεύουσα του Μοριά με προορισμό την Αθήνα για να βρεθεί κοντά στον Αστέρα. 

Πάνω από 15.000 κιτρινομπλέ φίλαθλοι δίνουν συγκλονιστικό παρών στις κερκίδες, δίνοντας ώθηση στους παίκτες.

Ο τελικός ξεκινά. Ο Αστέρας κοιτά στα μάτια τον Ολυμπιακό, είναι καλύτερος και παίρνει το προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Ρούμπεν Ράγιος στο 14’ . Ο Ολυμπιακός ισοφαρίζει στο 42’ με γκολ του Φουστέρ, το ημίχρονο λήγει με τις δύο ομάδες ισόπαλες και στο 69’ γίνεται ένα από τα μεγαλύτερα διαιτητικά εγκλήματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Σανκαρέ παίρνει  την κεφαλιά μετά από κόρνερ, ο Μανιάτης διώχνει πάνω στη γραμμή με το χέρι, αλλά ο ανεκδιήγητος Γιάχος δεν δίνει  πέναλτι και την  κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, παρόλο που και αυτός και ο επιπρόσθετος διαιτητής Τριτσώνης είναι σε απόσταση αναπνοής.

Λίγο πριν τη λήξη, ο Ντε Μπλάσις εκτελεί γρήγορα φάουλ εκτός περιοχής, ο Λένσε βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κάρολ, όμως ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού σώζει για ακόμα μια φορά την εστία του.

Στην παράταση ο Τζιμπούρ στο 98’ και ο Αμπντούν με πέναλτι στο 118’ διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Παρά το αίσθημα της αδικίας, οι φίλοι του Αστέρα δίνουν μαθήματα συμπεριφοράς από τις κερκίδες, αποθεώνοντας παίχτες, προπονητές και τους  ιδιοκτήτες της ομάδας, οι οποίοι με τη σειρά τους μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνονται προς αυτούς, χειροκροτώντας τους για τη συγκλονιστική τους παρουσία.

 

Στις δηλώσεις τους , υπόσχονται πως θα αποδείξουν σε όλους ότι ο Αστέρας του Μοριά είναι εδώ. 

 

Και η υπόσχεση έγινε πραγματικότητα…

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων