ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στασιμότητα; Όχι στον Αστέρα!

Αγωνιστική δράση δεν υπάρχει. Το ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται στον «αέρα» όπως και ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ομάδων ενόψει της νέας σεζόν.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Super League ανακοίνωσε την αναστολή του πρωταθλήματος μέχρι τις 24 Απριλίου. Επίσης, αποφασίστηκε ότι η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί σε νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Λίγκας πριν τις 24 του μηνός. Μέχρι τότε κανείς δεν ξέρει…

Οσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό των ομάδων υπάρχει προσωρινή στασιμότητα, καθώς αυτός πλήττεται άμεσα από τον κορονοϊό.

Δε συμβαίνει το ίδιο στις τάξεις του Αστέρα, με τους ανθρώπους των κιτρινομπλέ να περιμένουν, σχεδιάζοντας παράλληλα προσεκτικά την επόμενη μέρα.

Η απόκτηση σημαντικών παικτών την προηγούμενη σεζόν ήταν κομβικής σημασίας για να κερδίσει και πάλι ο Αστερας βάθος στο ρόστερ και σταθερότητα. 

Στοίχημα πλέον αποτελεί το να δοθούν από τον κοουτς ξεκάθαροι ρόλοι, όλοι οι παικτες να δουλέψουν για πρώτη φορά σε προετοιμασία με τον Ράσταβατς και φυσικά να επιστρέψουν οι τραυματίες. 

Είναι σαφές πάντως πως η διοίκηση δε σταματά να προγραμματίζει, να σχεδιάζει και να υλοποιεί όσα είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του συλλόγου.

Η λέξη στασιμότητα δεν κατοικεί στην Τερτσέτη...

 Καλωσήρθατε στους άντρες με τα κίτρινα... με κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων