ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σουάρεθ στο a-s: "Δεν έχει μπάλα και αναγκάζομαι να πλένω πιάτα"

Ο Ντάνι Σουάρεθ μίλησε στο a-για την περίεργη ρουτίνα του πλέον, αυτές τις ημέρες εξαιτίας του κορονοϊού, δίνοντας παράλληλα και το σύνθημα για την νέα σεζόν.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο a-s:

"Είμαι καλά σε αυτές τις περίεργες καταστάσεις που βιώνουμε. Οι μέρες περνάνε πολύ γρήγορα για εμένα. Εξασκούμαι πάρα πολύ στο σπίτι, με ασκήσεις που έχουν δοθεί από την ομάδα και κάνοντας γιόγκα. Όταν δεν τα κάνω αυτά, βοηθάω τη γυναίκα μου στο μαγείρεμα και στο να καθαρίζω πιάτα. Μερικές φορές βγάζω και το σκύλο μου βόλτα".

Οσον αφορά το ποδόσφαιρο ελπίζω να μην έχει σοβαρές συνέπειες, εξαιτίας του κορονοϊού.

Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις προς τον κόσμο;

"Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ένα αυτή τη στιγμή. Εκλιπαρώ τον κόσμο να παραμείνει στα σπίτια του γιατί η κατάσταση είναι σοβαρή".

Οσον αφορά για την πρώτη του χρονιά φέτος στον Αστέρα, ο έμπειρος στόπερ τόνισε: "Η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα ήταν λίγο δύσκολη στην αρχή. Κι αυτό διότι προερχόμουν από έναν τραυματισμό. Ωστόσο με την πάροδο του χρόνου επανήλθα και έπαιξα περισσότερα ματς.

Είμαι σίγουρος ότι η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη".

Καλωσήρθατε στους άντρες με τα κίτρινα... με κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων