ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η αλήθεια για Κυριακόπουλο!

Πως έφτασε ο Κυριακόπουλος στον δανεισμό στην Σασουόλο και τι ισχύει με τα ποσά και τις ρήτρες! Το a-s έχει το ρεπορτάζ!

 

Ενα παιδί από την Πάτρα, μαζί με τον Κώστα Μανωλά, είναι τα δύο παιδιά από την Ελλάδα που αγωνίζονται στην Serie A. 

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος είναι ένα παιδί του ΑΣΤΕΡΑ. Είναι ένα παιδί που θα μπει στις "χρυσές πωλήσεις" του συλλόγου. Είναι, ένα ακόμα επιτυχημένο πρότζεκ των "κιτρινομπλέ", όπως πολύ εύστοχα έγραψε ο Γιώργος Γεωργακόπουλος

Ο 24χρονος μπακ, λοιπόν, από την παρουσία του στον ΑΣΤΕΡΑ ήδη είχε τραβήξει τα βλέμματα πάνω του από "μεγάλους". Επίσημη πρόταση στο "Κολοκοτρώνης βέβαια δεν έφτασε ποτέ αλλά διερευνητικές κινήσεις φυσικά και υπήρξαν. Σχεδόν απ' όλους τους "μεγάλους", αν όχι απ' όλους. 

Τον Σεπτέμβριο, αιφνιδιαστικά, έρχεται η πρόταση για τον δανεισμό του στην Σασουόλο!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήδη βάζει 300.000 ευρώ στα ταμεία του από το ενοίκιο. Η αρχή στην Serie A δεν είναι εύκολη. Δεν χρειάστηκε και πολύ όμως να... πάρει μπρος ο Γιώργος. Ετσι μέχρι σήμερα μετράει 15 ματς στην Serie A έχοντας και 3 ασίστ. Οι Ιταλοί έχουν εντυπωσιαστεί μαζί του και λίγο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων ενημερώνουν πως θα ενεργοποιήσουν την ρήτρα του 1.000.000 ευρώ!

Ετσι, ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα εισπράξει συνολικά 1.300.000 ευρώ από αυτό το deal. Ωστόσο, σε περίπτωση πώλησής του θα έχει δικαίωμα στο 15% του ποσού που θα δοθεί

Το χειμώνα, έφτασε στην Σασουόλο πρόταση για την αγορά του (σ.σ. η Αταλάντα ήταν η ομάδα). Το ποσό ήταν κοντά στα 9.000.000 ευρώ μαζί με κάποια μπόνους. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ενημερώθηκε γι' αυτό μέσω του μάνατζερ του παίκτη. Ετσι κι αλλιώς δεν είχε λόγο στην τελική απόφαση. Η Σασουόλο τον κράτησε, θα τον αγοράσει και ο Γιώργος Κυριακόπουλος έχει μπροστά του μια λαμπρή καριέρα. Μια καριέρα που έχει ήδη αρχίσει να αστράφτει. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων