ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κάμπος στο a-s: "Είπα ναι σε μερικά δευτερόλεπτα και γράψαμε ιστορία"

Το "we are the champions", το μυστικό της επιτυχίας, οι νίκες κόντρα σε όλους τους "μεγάλους". Ο Πάουλο Κάμπος στο a-s για τα 89α γενέθλια του ΑΣΤΕΡΑ!

 

O Πάουλο Κάμπος, ο άνθρωπος που οδήγησε τον ΑΣΤΕΡΑ στη Super League θυμάται στο a-s τις πρώτες του μέρες στην Τρίπολη, την επιστροφή στην Τρίπολη όταν η ομάδα ήταν ήδη πρωταθλήτρια, τις νίκες κόντρα στους "μεγάλους" και τα λίγα δευτερόλεπτα που σκέφτηκε για να πει "ναι" στην πρόταση των κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη.

Η συνέντευξη του σπουδαίου Βραζιλιάνου κόουτς στο a-s:

"Χρόνια πολλά σ' αυτόν τον μεγάλο σύλλογο, τον Αστέρα Τρίπολης. Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαίους ανθρώπους που βρίσκονται στη διοίκηση, στους φιλάθλους της ομάδας και στους ρεπότερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ. Όλοι κάνουν φανταστική δουλειά, ο καθένας από το πόστο του. Μου λείπουν τα πάντα και όλοι από την ομάδα", μας λέει αρχικά ο Πάουλο Κάμπος και στη συνέχεια θυμάται το πως ήρθε στην Τρίπολη:

"Αφότου είχα τελειώσει τη δουλειά μου με την Ρεάλ Μαδρίτης, ήρθε ένας Βραζιλιάνος μάνατζερ ο κύριος Βαλντέρεζ και μου μίλησε για την πιθανότητα των συζητήσεων με τους ιδιοκτήτες του συλλόγου Καϋμενάκη και Μπάκο. Ήταν ένα όνειρο για μένα να δουλέψω στην Ελλάδα, την οποία είχα επισκεφτεί με την τότε σύζυγό μου ως τουρίστες. Είπα ναι σε λίγα δευτερόλεπτα.

Όταν ανέλαβα την ομάδα στα τέλη του πρώτου γύρου η ομάδα ήταν 6η. Ανατρέψαμε την κατάσταση με πολλές νίκες και απίστευτες εμφανίσεις και πετύχαμε το όνειρο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Super League".



Ποιες είναι οι πιο έντονες εικόνες;

"Θυμάμαι την επιστροφή μας στην Τρίπολη, μέσα στο πούλμαν ακούγαμε το We are the Champions".

Ποιος ήταν ο πιο σημαντικός σας παίκτης;

"Δεν υπήρχε ένας σημαντικός παίκτης, ο καθένας ήταν πολύ σημαντικός. Από το πιο απλό άτομο στο σύλλογο μέχρι το πιο μεγάλο. Οι Έλληνες παίκτες μου ήταν φανταστικοί, το ίδιο κι οι ξένοι. Παίζαμε όμορφα σαν να ήταν μουσική. Οι φίλαθλοι ήταν πολύ χαρούμενοι σε κάθε ματς, μας υποστήριζαν".

Και ήρθε μια ιστορική άνοδος.

"Ήρθε η άνοδος και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα στην πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα. Γράψαμε ιστορία με την πρώτη παρουσία της ομάδας στη Super League, όπου νικήσαμε και τους 4 μεγάλους. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τι έκαναν για μένα οι κ.κ. Μπάκος, Καϋμενάκης, Κριτσιδήμας, Δημήτρης και Γιώργος Μποροβήλος και Μπάμπης Σκορπίδας. Θυμάμαι τα πάντα, ποτέ δεν τα ξεχνάω".

Το μήνυμά σας;

"Δεν θέλω να πιστεύω ότι με έχουν ξεχάσει οι άνθρωποι κι οι φίλαθλοι που έμαθα να αγαπάω. Ελπίζω μια μέρα να τους συναντήσω όλους ξανά. Αυτές τις μέρες ας είμαστε όλοι ενωμένοι κι ας ακούμε ό,τι μας λένε οι ειδικοί".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων