ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κενές στο a-s: "Στιγμές που δύσκολα θα ξεχάσουμε"

Η πανδημία του κορονοϊού πως επηρεάζει τον εξωαγωνιστικό σχεδιασμό του ΑΣΤΕΡΑ; Ο Δημήτρης Κενές δίνει απαντήσεις για όλα στο a-s!

 Καλωσήρθατε στους άντρες με τα κίτρινα... με κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

Είναι ο άνθρωπος που "τρέχει" τις εμπορικές συμφωνίες - κι όχι μόνο - του συλλόγου. Είναι αυτός που θα μας δώσει απαντήσεις σε όσα δεν ξέρουμε σχετικά με το κομμάτι που δεν αφορά όσα συμβαίνουν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ, Δημήτρης Κενές στο a-s:

Καλησπέρα κ. Κενέ. Πως είναι η νέα καθημερινότητα με τη δουλειά από το σπίτι;

"Η καθημερινότητα, μάλλον για τους περισσότερους από εμάς είναι πρωτόγνωρη. Εργασία από το σπίτι, οι εγκαταστάσεις μας και ειδικότερα τα γραφεία παραμένουν κλειστά εδώ και πάνω από μια βδομάδα με εντολή της διοίκησης πριν καν να ανακοινωθούν τα μέτρα. Νομίζω πως ζούμε στιγμές που δύσκολα θα ξεχάσουμε ειδικά η δίκη μας η γενιά που δεν είχε μάθει σε τέτοιες καταστάσεις".

Το μήνυμα που θέλετε να στείλετε;

"Το μήνυμα είναι ένα: "μένουμε σπίτι". Δεν υπάρχει κάτι άλλο αυτή την στιγμή. Οι παππούδες μας έζησαν πολέμους, οι γονείς μας διεθνείς κρίσεις, ήρθε η ώρα η γενιά μας να περάσει και αυτή μια μεγάλη κρίση αλλά μας ζητήθηκε κάτι πολύ απλό: να μείνουμε σπίτι!"

Πως επηρεάζεται από την κατάσταση το εμπορικό κομμάτι;

"Όσον αφορά στο εμπορικό κομμάτι, οι περισσότερες συμφωνίες έχουν κλείσει εδώ και αρκετούς μήνες και με τους περισσότερους συνεργάτες μας - χορηγούς έχουμε μια σχέση που κρατά χρόνια. Υπάρχει βέβαια η αβεβαιότητα για την παραλαβή για παράδειγμα του νέου ρουχισμού, καθώς όπως γνωρίζετε η εταιρία ένδυσής μας έχει τις εγκαταστάσεις της στην Ιταλία και τα εργοστάσια της στην Κίνα. Προς το παρόν έχουμε διαβεβαιώσεις πως η καθυστέρηση δεν θα ξεπεράσει τις δυο εβδομάδες από τις αρχικές μας εκτιμήσεις". 

Η διαδικασία αλλαγής του νέου σήματος, προχωράει κανονικά;

"Το νέο σήμα της ομάδας μας έχει πάρει έγκριση από τα αρμόδια υπουργεία. Ήμασταν σε συζητήσεις για την παρουσίαση του στο τέλος της σεζόν σε μια εκδήλωση με συνολικό χαρακτήρα στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο αλλά όπως καταλαβαίνετε όλα αυτά πλέον αναθεωρούνται".

Η χρονιά θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη;

"Το μέλλον κρίνεται αβέβαιο χωρίς να θέλω να κινδυνολογήσω, νομίζω ότι θα είναι μια χρόνια πολύ δύσκολη σε όλους τους τομείς. Ευτυχώς σε ότι αφορά το εμπορικό κομμάτι οι περισσότερες συμφωνίες είναι διετής ή και σε κάποιες περιπτώσεις πολυετείς όποτε απλά ίσως αναθεωρηθούν κάποιοι όροι".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων