ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δεν τα παρατάνε!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κατέθεσε ψυχή με τον Παναθηναϊκό και για μία ακόμη αγωνιστική διατήρησε το αήττητο σερί στην έδρα του. Η κριτική στην απόδοση των κιτρινομπλέ.

 

Παπαδόπουλος: Ήταν άψογος. Μέχρι και στο πέναλτι ήταν εκεί για να πει "οχι" στον Μακέντα.

Κώτσιρας: Δεν έχει ταβάνι η απόδοση του έμπειρου μπακ-χαφ του ΑΣΤΕΡΑ. Σε ακόμη ένα παιχνίδι κατέθεσε ψυχή και σώμα. Ανέλαβε όλη τη δεξιά πτέρυγα, δίνοντας βοήθειες με τις σέντρες επιθετικά ενώ επιχείρησε και ένα καλό σουτ.

Πασαλίδης: Σίγουρα έχει κάνει και καλύτερους αγώνες. Δεν έχασε πολλές μονομαχίες αλλά αρκετές φορές οι επιθετικοί του Παναθηναϊκού έβγαιναν στην πλάτη του, με αποτέλεσμα να υπάρξει σύγχυση στα μετόπισθεν.

Σουάρεθ: Είχε καλές επεμβάσεις, δεν έκανε το μεγάλο λάθος. Θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο φτιάχνοντας πιο σίγουρα το παιχνίδι του ΑΣΤΕΡΑ από πίσω.

Τασουλής: Χωρίς καθαρό μυαλό, έκανε αρκετά λάθη, μεταξύ των οποίων και το πέναλτι. Επιθετικά ακίνδυνος.

Μουνάφο: Λειτουργούσε σωστά στην υποδοχή της μπάλας και στο γρήγορο μοίρασμά της. Εδωσε τρεξίματα και βοήθειες τόσο αμυντικά όσο και στην ανάπτυξη της ομάδας. Δεν απέφυγε τα λάθη.

Ιγκλέσιας: Ο αρχηγός αποχώρησε στο 14'. Σαφώς το κενό του τόσο νωρίς φάνηκε στην πορεία, μιας κι η ομάδα του στερήθηκε την εμπειρία του, τον όγκο του και τα προσόντα του - κυρίως στα στημένα.

Μαρκ Φερνάντεθ: Σε άλλο ένα ματς που ήταν κινητικός, πήρε προσπάθειες πάνω του και προσπάθησε να είναι απειλητικός. Αυτός πήρε την κεφαλιά και έβγαλε την ασίστ στο 1-1. Μπορεί περισσότερα.

Ρετζίς: Γι’ ακόμα ένα ματς ξεκίνησε δυναμικά αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά, «χανόταν» από το παιχνίδι.

Ντέλετιτς: Τον ένιωσε για τα... καλά η πράσινη άμυνα. Σκόραρε και πάλι αλλά δεν μέτρησε αυτήν την φορά. Ήταν ξανά πολύ δραστήριος και ένας παίκτης που δύσκολα έκαναν καλά οι αντίπαλοι. Ίσως να μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματικός σε 2-3 περιπτώσεις.

Χαουρέγκι: Προσπάθησε, έτρεξε πολύ και τελικά ήταν αυτός που σκόραρε στο 85' ένα δύσκολο γκολ! Αυτό και μόνο "λέει" πολλά! Ματς που χρωστούσε ο Ισπανός...

Οι αλλαγές

Βαλιέντε: Πέρασε... κρύος στο ματς αντί του τραυματία Ιγκλέσιας. Αμυντικά προσπάθησε να κλείσει τις όποιες τρύπες υπήρχαν στην άμυνα. 

Λουίς Φερνάντεθ: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα από τη στιγμή που πέρασε. Είχε 2-3 φάσεις με μέτωπο το τέρμα αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Χρειάζεται ρυθμό για να επανέλθει μετά τον τραυματισμό.

Σίτο: Από το πόδι του βγήκε η σέντρα στο 1-1. Και μόνο που έπαιξε ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα αποχής και με μία κανονική προπόνηση του αξίζουν πολλά μπράβο. Πόσω δε όταν είναι κι αυτός από τον οποίος ξεκίνησε ένα σημαντικό γκολ.

 

Καλωσήρθατε στους άντρες με τα κίτρινα... με κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων