ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστέρας-ΠΑΟ 1-1: Μπορείς ακόμα Αστέρα!

Σε ένα ματς που στα πρώτα λεπτά χάθηκε ο αρχηγός Ιγκλέσιας λόγω τραυματισμού και που Σιδηρόπουλος και Μανούχος βρήκαν τρόπο να βάλουν τον Παναθηναϊκό μπροστά στο σκορ (εφευρέτες από τους λίγους), ο Αστέρας αντέδρασε και βρήκε τρόπο να ισοφαρίσει.

Πλέον η νίκη στη Λάρισα είναι επιβεβλημένη και με συνδυασμό αποτελεσμάτων η εξάδα είναι ακόμα πιθανή!

Ο Μπαράλες βγήκε οφ πριν τη σέντρα. Ο Ιγκλέσιας μόλις στο 14'. Οι διαιτητές έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ανοίξει το σκορ ο Παναθηναϊκός αλλά ο ΑΣΤΕΡΑΣ έκανε τα πάντα και κόντρα σε όλους και όλα πήρε έναν βαθμό που του επιτρέπει να ονειρεύεται ακόμη τα playoffs

Ετσι ξεκίνησε

Ο Ράσταβατς είδε τον Μπαράλες να μένει εκτός αποστολής τελικά λόγω προβλήματος στον προσαγωγό. 

Ετσι στην 11άδα του βρέθηκαν οι: Παπαδόπουλος στο τέρμα και Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ και Πασαλίδης στην άμυνα. 

Ιγκλέσιας και Μουνάφο ήταν το δίδυμο στα χαφ κι οι Ντέλετιτς - Μαρκ Φερνάντεθ στα άκρα, με τους Κρέσπι και Χαουρέγκι να είναι στην επίθεση. 

Δραστήριος αλλά ως εκεί

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπήκε δυνατά στο ματς και με τον Ντέλετιτς να είναι ο κύριος εμπνευστής των προσπαθειών της ομάδας, προσπαθούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία.

Η νέα ατυχία ήρθε για τους Αρκάδες στο 14' όταν ο Ιγκλέσιας αποχώρησε και άφησε τη θέση του στον Βαλιέντε.

Στο πρώτο μισάωρο δεν είχε σημειωθεί τίποτα το σπουδαίο, ενώ στο 27' ο Ντέλετιτς έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα αλλά ο Σέρβος ήταν οφσάιντ.

Ο Μαρκ Φερνάντεθ δοκίμασε το πόδι του στο 36' αλλά ήταν αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά του Διούδη. 

Το πρώτο μέρος έληξε χωρίς να έχει σημειωθεί κάτι το σημαντικό.

Δεν το έβαλε κάτω μέχρι το τέλος!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει πέναλτι στο 47', με τον Τασουλή να ανατρέπει τον Ναντζ. Ο Μακέντα όμως βρήκε απέναντί του τον εξαιρετικό Παπαδόπουλο!

Ο Μανούχος έδωσε επανάληψη όμως και αυτή τη φορά ο Ιταλός βρήκε στόχο. Φυσικά, οι Αρκάδες διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν αμέσως για την ισοφάριση. Στο 70' ήρθε μια καλή στιγμή με τον Λουίς Φερνάντεθ να πιάνει μια κεφαλιά αλλά ο Διούδης μπλόκαρε. 

Ο Σέρβος τεχνικός είχε κάνει επιθετική την ομάδα του και ήθελε να εκμεταλλευτεί την αποβολή του Ζαχίντ στο 64'.

Τελικά, το 1-1 ήρθε στο 85'! Ο Σίτο έβγαλε τη σέντρα, ο Μαρκ Φερνάντεθ πήρε την κεφαλιά η μπάλα πήγε στον Χαουρέγκι κι αυτός από δύσκολη γωνία πέτυχε το 1-1 με πλασέ.

Ύστερα από χρήση VAR το γκολ μέτρησε κανονικά. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Παναθηναϊκός είχε μια καλή στιγμή. Ο Περέα βγήκε σε αντεπίθεση, έκανε και το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε βασανιστικά δίπλα από το δοκάρι του Παπαδόπουλου, ενώ ο Ανουάρ στο 5' των καθυστερήσεων δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα.

Ετσι, το ματς τελείωσε χωρίς νικητή κι ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι πλέον στους 30 βαθμούς και το όνειρο για την 6η θέση είναι πολύ δύσκολο πλέον και σίγουρα όχι στο χέρι του.

 Καλωσήρθατε στους άντρες με τα κίτρινα... με κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων