ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ντέλετιτς: "Στόχος μας η νίκη με τον Παναθηναϊκό" (VIDEO)

Ο Μίλος Ντέλετιτς παρέλαβε το βραβείο του "BADOUNAS MVP Of The Week" και έδωσε το σύνθημα νίκης κόντρα στον Παναθηναϊκό.

 ΑΣΤΕΡΑΣΠαναθηναϊκός

Αναλυτικά όσα είπε κατά την βράβευση του:

Για την δεύτερη φορά που αναδεικνύεται BADOUNAS MVP OF THE WEEK: 

"Σίγουρα μου δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα και να παίρνουμε νίκες, όπως στον Βόλο. Εχουμε δύο παιχνίδια ακόμα μπροστά μας και πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε".

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό:

"Στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Σε κάθε παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι και να κερδίζουμε. Εχουμε δύο αγώνες και πιστεύουμε το καλύτερο".

Τέλος, ο Μίλος Ντέλετιτς αφιέρωσε το βραβείο στην ομάδα για την εμφάνιση της στον Βόλο: "Το αφιερώνω σε όλη την ομάδα. Στον Βόλο ήμασταν καλύτεροι και το σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε".

Οπως αναφέρει και η κιτρινομπλέ ΠΑΕ:

"Ο Milos Deletic αναδείχθηκε BADOUNAS MVP Of The Week για την εμφάνισή του στον αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. και βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ο Milos Deletic μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων στο asterastripolis.gr αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του ΑΣΤΕΡΑ στον αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. Τη βράβευση στον ποδοσφαιριστή του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έκανε η κ. Γεωργία Σκορπίδα, η οποία είναι πελάτης της επιχείρησης, Badounas Jewelry". 

Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για όλους! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων