ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ενα βήμα πιο κοντά στην Ευρώπη!

Οι κιτρινομπλέ χάρη στο τέρμα του Ντέλετιτς, πήραν το διπλό από την έδρα του Βόλου. Η κριτική στην απόδοση των Αρκάδων.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet! 21+

Παπαδόπουλος: Από τα πιο ήσυχα βράδια του. Δεν χρειάστηκε να κάνει και πολλά. Τα βασικά τα έκανε όποτε έπρεπε.

Πασαλίδης: Σταθερός, με σωστές τοποθετήσεις και χωρίς να παίρνει ρίσκο στις επεμβασεις του. Ορισμένα λάθη που έκανε, προήλθαν από την υπερβολική άνεση στο παιχνίδι του.

Σουάρεθ: Παθιασμένος, με εξαιρετικές τοποθετήσεις, έβγαινε δυνατά σε όλα τα μαρκαρίσματα. Θετική η παρουσία του Ισπανού. Ίσως ο καλύτερος.

Ανχελ: Αμυντικά δεν είχε πολλά προβλήματα αλλά στην επιθετική δημιουργία δεν κατάφερε να προσφέρει πάρα πολλά.

Κώτσιρας: Πολύ καλές και σταθερές τοποθετήσεις. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ανέβαινε αρκετά από την δεξιά πλευρά, ωστόσο στο δεύτερο ανέβασε απόδοση και ήταν καθοριστικός με τις πάσες-κλειδιά του.

Βαλιέντε: Αγωνίστηκε ως παρτενέρ του Μουνάφο στον άξονα. Στο ανασταλτικό κομμάτι τα πήγε καλά αλλά του έλειψε η δημιουργία.

Μουνάφο: Πολλά τρεξίματα, παθιασμένο ματς, τάκλιν, κλεψίματα με σωστές μεταβιβάσεις.

Μαρκ Φερνάντεθ: Ήταν από τους παίκτες που είχαν κίνηση στο ματς. Δεν δημιούργησε κάποια μεγάλη φάση αλλά τον... ένιωθαν από τα αριστερά και κάποια στιγμή κουράστηκε ενώ είχε γίνει και προβλέψιμος.

Ντέλετιτς: Καθοριστικός για δεύτερο ματς. Στο δύτερο ημίχρονο το είχε... πάρει πάνω του και απείλησε άλλες τρεις φορές πριν σκοράρει. Θα μπορούσε να έχει καθαρίσει το ματς νωρίτερα, αλλά χαλάλι του!

Ρετζίς: Δραστήριος, με όρεξη και ενέργεια αλλά αναποτελεσματικος κ χωρις ιδανικες επιλογες. Αντικαταστήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο

Μπαράλες: Προσπάθησε αρκετά, είχε κάποιες τελικές προσπάθειες αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Οι αλλαγές:

Μπόρχα Φερνάντεθ: Εδωσε ανάσες στη μεσαία γραμμή από τη στιγμή που πέρασε στο ματς. Κρατούσε την μπάλα όταν έπρεπε, κερδίζοντας και έξυπνα φάουλ στον άξονα.

Χαουρέγκι: Μπήκε αντί του Μαρκ Φερνάντεθ και μπορεί να μη σκόραρε αλλά η ασιστ στον Ντέλετιτς ήταν όλα τα λεφτά. Δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα άλλο.

 

Τασουλής: Πέρασε στο 90’ και δεν μπορεί να κριθεί.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων