ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστερας-Αρης 1-1: Μπορεί 6αδα και το ξέρει!

Ο Αστερας προσπάθησε να ανατρέψει το «κρύο» γκολ που δέχθηκε, βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει, άντεξε στις επιθέσεις μιας εκ των πιο ποιοτικών ομάδων που βρέθηκαν στην Τρίπολη και πήρε το βαθμό.

 

Πλέον σε 3 αγώνες με Βόλο, Παναθηναϊκό και Λάρισα καλείται να ολοκληρώσει μια μεγάλη ανατροπή και να βρεθεί στην 6αδα. Μπορεί, το δείχνει, θα το προσπαθήσει...

Ετσι ξεκίνησε

Ο Ράσταβατς παρέταξε την ομάδα του με τους Παπαδόπουλο στο τέρμα και τους Κώτσιρα, Σουάρεθ, Πασαλίδη, Τασουλή στην άμυνα. Μουνάφο - Ιγτκλέσιας ήταν τα δύο χαφ, με τους Μαρκ Φαρκ Φερνάντεθ και Ντέλετιτς στα φτερά και τους Μπαράλες - Κρέσπι επιθετικό δίδυμο, με τον Ισπανό να έχει και πιο ελεύθερο ρόλο πίσω τον πρώτο σκόρερ της ομάδας.

To ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Άρη να έχει το πρώτο σουτ, όταν ο Ματίγια είδε την προσπάθειά του να φεύγει άουτ.

Στη συνέχεια, οι Αρκάδες ανέβηκαν, στο 6' ο Ιγλέσιας είχε μια κεφαλιά που πέρασε άουτ. 

Τα λάθη κι η νευρικότητα και των δύο ομάδων ήταν εμφανή και πάνω σε μια στιγμή αδράνειας, η ομάδα της Θεσσαλονίκης άνοιξε το σκορ. Στο 13', μετά από κόρνερ του Φετφατζίδη στο πρώτο δοκάρι, ο Ρόουζ άπλωσε το πόδι και στη συνέχεια ο Βέλεθ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Oι γηπεδούχοι, δεν μπορούσαν να απειλήσουν, δεν είχαν καθαρό μυαλό κι έτσι δεν έφταναν στην αντίπαλη περιοχή. 

Στο 20' ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε το σουτ του Κόρχουτ. Από εκεί και πέρα οι Αρκάδες... ξύπνησαν για τα καλά!

Πέντε λεπτά αργότερα, από τη σέντρα του Τασουλή, η μπάλα έφτασε στον Ιγκλέσιας αυτός έκανε το σουτ που κόντραρε και τελικά η μπάλα κατέληξε στον Μαρκ. Ο Ισπανός εκτέλεσε στην κίνηση και έγραψε το 1-1!

Ο Μαρκ Φερνάντεθ ήταν πρωταγωνιστής και στην επόμενη τεράστια φάση για το 2-1! Στο 31' ο Ιγκλέσιας άλλαξε παιχνίδι, ο Ισπανός έπιασε ένα δυνατό σουτ κι η προσπάθειά του πέρασε ελάχιστα άουτ!

Τρία λεπτά αργότερα, ο Παπαδόπουλος είχε γρήγορη αντίδραση και μάζεψε την μπάλα πριν γίνει επικίνδυνος ο Λάρσον. 

Ετσι, το πρώτο μέρος έκλεισε με τον ΑΣΤΕΡΑ να παρουσιάζει δύο πρόσωπα αλλά να μην στέλνει στα αποδυτήρια τον Άρη μπροστά στο σκορ!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Μαρκ Φερνάντεθ να έχει ένα καλό σουτ στο 51' με την μπάλαόμως να φεύγει άουτ. Ο μονόλογος των Αρκάδων συνεχίστηκε αλλά χωρίς να μπορέσει να βρει δίχτυα για δεύτερη φορά.

Ο Άρης κατάφερε να ισορροπήσει το ματς χωρίς όμως κι αυτός να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Οι Αρκάδες πίεζαν αλλά δεν έκαναν κάποια σημαντική φάση.

Το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

Ο Άρης δεν πήρε το δεύτερο φετινό του διπλό αλλά κι ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν πλησίασε την 6η θέση.

Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο, Interwetten.gr! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων