ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η κριτική του μπάζερ μπίτερ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού, χάρη στο τέρμα του Μίλος Ντέλετιτς στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Η κριτική στην απόδοση των Αρκάδων.

ΑΣΤΕΡΑΣΑΡΗΣ

Παπαδόπουλος: Στο γκολ το οποίο δέχεται δεν φέρει ευθύνη καθώς η μπάλα κοντράρει και στη συνέχεια παίρνει περίεργη τροχιά πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Σουάρεθ: Ηταν ο άτυχος της βραδιάς κι αυτό διότι στο γκολ του Ρόσα η μπάλα χτυπάει στα πόδια του «ξεγελώντας» τον Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν πρόλαβε να αποσοβήσει τον κίνδυνο. Σε γενικές γραμμές ήταν πιο... ήρεμος από τα προηγούμενα ματς.

Πασαλίδης: Σταθερή εμφάνιση σε ακόμη ένα παιχνίδι από τον 23χρονο στόπερ.  Είχε αυτοπεποίθηση, έβγαινε πρώτος στις μπάλες και καθάριζε τις περισσότερες φάσεις.

Τασουλής: Από τα δικά του πόδια προέρχεται το γκολ του Ντέλετιτς. Βοήθησε αρκετά τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά την ομάδα.

Κώτσιρας: «Όργωσε» ολόκληρη την δεξιά πτέρυγα, έτρεξε ασταμάτητα πάρα πολλά χιλιόμετρα και πέραν των ανασταλτικών του καθηκόντων, είχε πάλι εξαιρετική συμβολή επιθετικά. Ωστόσο στο γκολ του Ρόσα δεν μπόρεσε να τον σταματήσει πριν σκοράρει.

Μουνάφο: Ακλόνητο δίδυμο μαζί με τον Ιγκλεσιας. «Κατάπιε» και χιλιόμετρα και αντιπάλους στα μεσαία γραμμή. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν και αντικαταστήθηκε.

Ιγκλέσιας: Πολλά κερδισμένα φάουλ στον άξονα από τον καπιτάνο. Οχι μόνο ήταν βράχος στον άξονα αλλά ήταν και σημαντικός για την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας και ιδιαίτερα σε στατικές φάσεις.

Μαρκ Φερνάντεθ: Παρουσιάστηκε εγκλωβισμένος στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο πήρε περισσότερες ενέργειες και πρωτοβουλίες, ενώ λίγο έλειψε και να σκοράρει.

Ριέρα: Η ατυχία των τραυματισμών συνεχίζεται. Αυτή τη φορά ο Αντριάν Ριέρα στο 43’ τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-αουτ βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο κλαίγοντας..... 

Ρετζίς: Ηταν από τα καλά του παιχνίδια. Με όρεξη και πάθος ο νεαρός φορ των κιτρινομπλέ έψαχνε διαρκώς το γκολ με την τύχη όμως να μην του χαμογελά. 

Μπαράλες: Εκτελεστής από την άσπρη βούλα γι’ ακόμα μία φορά. Καταλυτική η παρουσία του στην επίθεση. Επαιζε συχνά με πλάτη και έσπαγε μπαλιές εκτός περιοχής.

 

Οι αλλαγές: 

Ντέλετιτς: Ονειρικό ντεμπούτο για τον Σέρβο εξτρέμ. Μπήκε στο 43’ και έδωσε άλλον... αέρα στην επίθεση. Ηθελε πολύ το γκολ και τελικά με buzzer beater το πέτυχε! Πολλά τρεξίματα και σωστές πάσες από το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Αρκάδων.

Μπόρχα Φερνάντεθ: Πέρασε αντί του Μουνάφο για να δώσει ενέργεια στον άξονα. Αν και δεν φάνηκε ιδιαίτερα, όσες φορές είχε την μπάλα στα πόδια οι επιλογές του ήταν σωστές.

Χαουρέγκι: Πέρασε στο 91’ και δεν μπορεί να κριθεί.

Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για όλους! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων