ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ-Παναιτωλικός 2-1: Τον... Εκτέλετιτς!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κατάφερε να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Παναιτωλικού, χάρη στον "χρυσό" της σκόρερ Ντέλετιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ονειρικό ντεμπούτο για τον Σέρβο εξτρέμ!

ΑΣΤΕΡΑΣΑΡΗΣ

Eτσι ξεκίνησε

Οι Αρκάδες είχαν τον Παπαδόπουλο στο τέρμα, τους Κώτσιρα, Σουάρεθ, Πασαλίδη, Τασουλή στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Ιγκλέσιας, Μουνάφο στον άξονα, τους Μαρκ Φερνάντεθ, Ριέρα στα άκρα και τους Κρέσπι, Μπαράλες στην επίθεση, με τον Αργεντινό φορ να είναι ένα «κλικ» πιο μπροστά. 

Πιο δυνατά και... δοκάρι

Οι Αρκάδες μπήκαν πιο... ζεστά στο ματς και στο 9' είδαν τον Μπαράλες να πιάνει μια κεφαλιά η οποία όμως πέρασε άουτ. 

Η ώρα περνούσε, φάση δεν γινόταν και οι γηπεδούχοι πίεζαν από τα άκρα με τους Κώτσιρα και Ριέρα. 

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν την πρώτη πολύ καλή στιγμή στο 29'. Ο Ντάλσιο έβγαλε την ομάδα του ωραία στην κόντρα, πάσαρε στον Ρόσα που έπαιξε κάθετα για τον Ντάουντα, αλλά εκείνος από καλή θέση πλάσαρε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Τασουλής δοκίμασε το πόδι του αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ 5' αργότερα ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε δοκάρι! Ο Κρέσπι πήρε την κεφαλιά, ο Φερνάντεθ απέκρουσε κι η μπάλα μετά χτύπησε στο οριζόντιο. 

Πριν βγει το ημίχρονο, ο Ντέλετιτς μπήκε στο ματς αντί του Ριέρα κι ο Σέρβος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ!

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπήκε αποφασισμένος για να πετύχει ένα γκολ!

Στο 49' ο Μουνάφο μετά από σέντρα του Κώτσιρα σούταρε μέσα από την περιοχή με την μπάλα να βρίσκει στη συνέχεια στο χέρι του Ταχάρ.
 
Ο Ευαγγέλου έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Ο Χερόνιμο Μπαράλες γι' ακόμη ένα ματς ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 1-0.
 
Στο 60' οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1. Ο Ρόσα έκανε το γύρισμα, η μπάλα χτύπησε στον Σουάρεθ με αποτέλεσμα να "ξεγελάσει" τον Παπαδόπουλο και στη συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα του για το 1-1.
 
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και στο 65' μετά από ωραία αντεπίθεση, ο Κώτσιρας έβγαλε για τον Ρεγκίς αυτός δοκίμασε το σουτ εκτός μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.
 
Στο 82' οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ. Ο Ντάουντα βγήκε σε τετ-α-τετ προσπέρασε τον Παπαδόπουλο, έκανε και το πλασέ αλλά η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι.
 
Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των Αρκάδων για να απειλήσουν. Ο Ντέλετιτς μετά από ωραία ατομική ενέργεια σούταρε αλλά ο Φερνάντες με τα ακροδάχτυλα απομάκρυνε σε κόρνερ.
 
Στο 88' οι κιτρινομπλέ σκόραραν αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Μετά από σέντρα ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στον Σιέστεντ και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα. Ωστόσο ο Ευαγγέλου δεν μέτρησε το γκολ καθώς σφύριξε για επιθετικό φάουλ.
 
Τελικά το πολυπόθητο γκολ ήρθε στο 93' και μάλιστα από το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Αρκάδων. Ο Τασουλής είδε τον Ντέλετιτς στο ύψος της μικρής περιοχής και με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας στην ομάδα του τη νίκη με 2-1!
 
Αστέρας: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Ιγκλέσιας, Ριέρα (43' Ντέλετιτς), Μουνάφο (90' Χοαυρέγκι), Μαρκ Φερνάντεθ, Κρεσπί (76' Μπόρχα Φερνάντεθ), Μπαράλες
 
Παναιτωλικός: Φερνάντες, Τζανακάκης, Μαρσιάλ, Μάρτιν, Σιέστεντ, Αλβάρες (73' Μουνιέ), Ταχάρ (63' Τσιγγάρας), Ντάλσιο, Ρόσα, Ντίας (80' Λιάβας), Ντάουντα

Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο, Interwetten.gr! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων