ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ανετος, ωραίος και σοβαρός!

Τα χαμόγελα επέστρεψαν μετά τη νίκη την οποία κατάφερε να πάρει ο ΑΣΤΕΡΑΣ επί του Πανιωνίου με 2-0 στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Η κριτική στην απόδοση των Αρκάδων.

ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ

Παπαδόπουλος: Εύκολο απόγευμα για τον γκολκίπερ του ΑΣΤΕΡΑ. Είχε 2-3 επεμβάσεις που δεν τον δυσκόλεψαν ιδιαίτερα.

Πασαλίδης: Από τα καλά ματς του Πασαλίδη φέτος. Είχε κάποια σωστά «στοπ» κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. 

Ματρικάρντι: Δεν πατούσε καλά στο ματς. Απρόσεκτος στις περισσότερες φάσεις και επιπόλαιος, δίνοντας εύκολα την μπάλα στους επιθετικούς των φιλοξενουμένων.

Κώτσιρας: Αμυντικά σταθερός, αν και έκανε ορισμένα λάθη ελλειψης συγκέντρωσης. Είχε καλά ανεβάσματα, αλλά οι απαιτήσεις είναι μεγάλες από έναν εξαιρετικό παίκτη.

Τασουλης: Ένα ακόμη καλό ματς χωρίς να αφήσει τον αντίπαλο που είχε απέναντι του να είναι επικίνδυνος. Σωστές προωθήσεις και βοήθειες στην επίθεση. Μεγαλύτερη προσοχή στις τελικές πάσες του.

Ιγκλέσιας: Βράχος στη μεσαία γραμμή. Δυνατά μαρκαρίσματα από τον Ιγκλέσιας, ο οποιος δεν άφηνε τους αντιπάλους του να κάνουν παιχνίδι από τον άξονα. Βοήθησε και στο επιθετικό κομμάτι με τα ανεβάσματα του. Σκόρερ του 2-0.

Μουνάφο: Ιδανικός παρτενέρ του Ιγκλέσιας στη μεσαία γραμμή. Έδειχνε συγκεντρωμένος στα καθήκοντα του στον άξονα.

Σίτο: Στο διάστημα το οποίο αγωνίστηκε είχε όρεξη και πάθος, όμως μία άτυχη στιγμή τραυματισμού τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το ματς στο 18’. Απώλεια εν όψει Λαμίας και ΑΕΚ.

Μαρκ Φερνάντεθ: Ανεβασμένος σε σύγκριση με προηγούμενους αγώνες. Ξεκίνησε με όρεξη και πολλή ενέργεια για να πετύχει ένα γκολ. Οσο περνούσε ο χρόνος όμως έπεφτε η απόδοση του.

Κρέσπι: Αγωνίστηκε σε μία θέση την οποία δεν έχει παίξει ξανά στο παρελθόν. Φάνηκε «χαμένος» σε μεγάλα διαστήματα. Είχε μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 70’ όταν βγήκε μόνος του απέναντι από τον Κότνικ αλλά δεν τον νίκησε.

Μπαράλες: Αλλο ένα γκολ από την άσπρη βούλα για τον Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος έφτασε τα 9 τέρματα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σημαντικός παράγοντας της νίκης αλλά και... μοιραίος για την αποβολή του στο τέλος. Θα λείψει από τη Λαμία.

Μείνε Cool και παίξε Live! Interwetten.gr! 21+

Οι αλλαγές:

Ριέρα: Αντικατέστησε τον Σίτο στο 18’ στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο καλύτερος του Αστέρα. Βρίσκει τα πατήματα του.

Βαλιέντε: Εδωσε ανάσες και τρεξίματα στη μεσαία γραμμή με την είσοδο του στο ματς. Τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι τα πήγε πολύ καλά.

Λουίς Φερνάντεθ: Αγωνίστηκε ελάχιστα λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων