ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τον λύγισαν VAR και Τούμπα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 3-1 για την 19η αγωνιστική της Super League. Η κριτική στην απόδοση των κιτρινομπλέ.

ΑΣΤΕΡΑΣΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παπαδόπουλος: Πολύ καλός σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού πραγματοποίησε τρεις πολύ καλές αποκρούσεις ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Σουάρεθ: Ήταν καλός αλλά θυσιάστηκε στο τέλος για να προλάβει τον Σφιντερσκι πριν βγει σε τετ α τετ, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το παιχνίδι.

Ματρικάρντι: Αρκετά λάθη σε μεταβιβάσεις. Δεν έβγαζε με ασφάλεια τη μπάλα κ ήταν ευάλωτος στο ένας με έναν.

Κώτσιρας: Ήταν όλη δεξιά πλευρά του Αστέρα. Τοσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά ήταν αλάνθαστος.

Άνχελ: Είχε και αυτός τα ανεβάσματα του αλλά δεν βοήθησε όσο χρειαζόταν η ομάδα του αμυντικά. Φερει ευθύνη στο τρίτο τέρμα του ΠΑΟΚ καθώς έχει αφήσει αμαρκαριστο τον Λάμπρου στο δεύτερο δοκάρι.

Βαλιέντε: Είχε καλή παρουσία, έκοψε πολλές μπαλιές, προσπάθησε να περιορίσει τον ΠΑΟΚ από τον άξονα.

Μπόρχα Φερνάντεθ: Θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω, το οποίο χρειαζόταν ο Αστέρας στην επίθεση.

Σίτο: στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ήταν χαμένος αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά ανέβασε την απόδοση του και  ήταν σημαντικός κίνδυνος για την άμυνα του ΠΑΟΚ.

Μαρκ Φερνάντεθ: Σχεδόν άφαντος σε όλο το ματς, δεν βοήθησε καθόλου από την δεξιά πτέρυγα στην επίθεση, η ομάδα περίμενε περισσότερα από αυτόν. Ωστόσο είναι αυτός ο όποιος πετυχαίνει το μοναδικό γκολ για τους Αρκάδες στην Τούμπα.

Λουίς Φερνάντεθ: Είχε τρεξίματα και διάθεση για να βοηθήσει την ομάδα του, στην επίθεση έβγαινε συχνά από τη μεγάλη περιοχή για να γίνει αποδέκτης της μπάλας και να παίξει με πλάτη αλλά πολλές ενέργειες δεν του βγήκαν.

Χαουρέγκι: Δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλο το ματς. Βέβαια δεν πήρε και μπάλες στην περιοχή.

Οι αλλαγές

Ριέρα: Πήρε πάνω του κάποιες πρωτοβουλίες αλλά θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα στο ματς.

Μπελόκ: Αγωνίστηκε μετά από καιρό. Αντικατέστησε τον Μπόρχα Φερνάντεθ και φάνηκε πως χρειάζεται αγωνιστικό ρυθμό.

Πασαλίδης: Πέρασε... κρύος στο ματς αλλά κατάφερε να βρει γρήγορα τα πατήματα του και να πραγματοποιήσει μία αξιοπρεπή εμφάνιση, υπό δύσκολες συνθήκες οι οποίες είχαν ήδη διαμορφωθεί.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων