ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ 3-1: Λάθη και διαφορά ποιότητας τον καταδίκασαν

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ηττήθηκε 3-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, παίζοντας με 10 από το 65'. Οι Αρκάδες έδειξαν ψυχή και πλέον εστιάζουν στο ματς με τον Πανιώνιο!

 

Ό,τι μπορούσε έκανε ο ΑΣΤΕΡΑΣ σ' ένα ματς όπου τίποτα δεν του πήγε καλά. 

Οι Αρκάδες άντεξαν στην πίεση για 29', αλλά κάπου εκεί παραβιάστηκε η εστία τους για το 1-0. 

Στο β' μέρος μέτρησε ένα αμφισβητούμενο γκολ, πνευματικά οι παίκτες δεν είχαν καθαρό μυαλό βλέποντας κάθε αμφισβητούμενη φάση να είναι κατά τους. Επαιζαν με 10 παίκτες από το 65' λόγω της αποβολής του Σουάρεθ κι ο Μαρκ Φερνάντεθ στο 85' διαμόρφωσε το τελικό σκορ!

Ετσι ξεκίνησε ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Παπαδόπουλος βρέθηκε στο τέρμα κι οι Άνχελ, Ματρικάρντι, Σουάρεθ και Κώτσιρας ήταν στην άμυνα. 

Μπόρχα Φερνάντεθ και Βαλιέντε ήταν τα δύο κεντρικά χαφ με τους Μαρκ Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ και Σίτο ήταν πίσω από τον Χαουρέγκι.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που μπήκε στο ματς πιο δυνατά. Στο πρώτο 6λεπτο, οι γηπεδούχοι είχαν ήδη δημιουργήσει δύο καλές στιγμές.

Στη μία περίπτωση ο Παπαδόπουλος είπε "όχι" στον Λημνιό με εντυπωσιακό τρόπο, ενώ στην επόμενη φάση, ο Μαουρίτσιο είδε την κεφαλιά του να περνάει άουτ. 

Στο 14' ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τον ΑΣΤΕΡΑ. Ο Λουίς Φερνάντεθ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ντόουγκλας, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντρα στον Ίνγκασον και κατέληξε κόρνερ.

Αργότερα, ο ΠΑΟΚ είχε άλλη μία στιγμή για το 1-0, με τον Μίσιτς ωστόσο να μη βρίσκει στόχο.

Οι κιτρινομπλέ άντεχαν στην πίεση αλλά πριν το μισάωρο οι πρωταθλητές άνοιξαν το σκορ με τον Σφιντέρφσκι να κάνει την πλασάρει εύστοχα. 

Η φάση εξετάστηκε από τον VAR κι εκεί κρίθηκε πως ο Λημνιός δεν επηρεάζει τη φάση στην αρχή της.

Οι Αρκάδες έψαξαν την αντίδραση και στο 38' το σου του Μπόρχα Φερνάντεθ πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ζίβκοβιτς.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του α' μέρους υπήρξε άλλη μία φάση που κρίθηκε από τον  VAR κατά του ΑΣΤΕΡΑ. Μαρκάρισμα του Ντόουγκλας Αουγκούστο στον Βαλιέντε εντός περιοχής δεν δόθηκε πέναλτι καθότι θεωρήθηκε πως ο Βραζιλιάνος βρίσκει την μπάλα πριν συγκρουστεί με τον Ισπανό.

Χάθηκαν νωρίς οι ελπίδες

Στο 61' ήρθε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ. Ο Πέλκας πλάσαρε, από θέση που αποφασίστηκε από τον VAR ότι ήταν κανονική. 

Τρία λεπτά αργότερα, ο Σουάρεθ αποβλήθηκε για μαρκάρισμα από πίσω στον Σφιντέρφσκι. Αρχικά δόθηκα κακώς πέναλτι, καθώς η φάση ήταν έξω από την περιοχή. 

Στη συνέχεια, ορθώς αποφασίστηκε να μην δοθεί πέναλτι. 

Οι παίκτες του Ράσταβατς, κάπου εκεί, είχαν αδειάσει από δυνάμεις και καθαρό μυαλό. 

Οι γηπεδούχοι δεν... έκοβαν και έκαναν και το 3-0 με τον Λάμπρου να γίνεται ο τελικός αποδέκτης, από τη συνεργασία των Λημνιού και Μίσιτς.

Πάντως, οι Αρκάδες, δεν το έβαλαν κάτω και σκόραραν με τον Μαρκ Φερνάντεθ, με τον Ισπανό να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στο 87'. 

Στο διάστημα που απέμεινε δεν άλλαξε κάτι και ο ΑΣΤΕΡΑΣ στρέφει ήδη την προσοχή του στο ματς με τον Πανιώνιο.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων