ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αν τους άφηναν, θα νικούσαν

Οι κιτρινομπλέ αναδείχθηκαν ισόπαλοι κόντρα στην Ενωση, για το πρώτο ματς των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος. Η κριτική στην απόδοση των Αρκάδων.

ΠΑΟΚΑΣΤΕΡΑΣ

Παπαδόπουλος: Είχε πολλές και καλές τοποθετήσεις στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Με τις αποκρούσεις τις οποίες πραγματοποίησε κράτησε τον Αστέρα σε κρίσιμα σημεία.

Βλάχος: Δεν ήταν σε καλή μέρα. Πολλά τα προβλήματα από την πλευρά του. Δεν βοήθησε αρκετά.

Τασουλής: Αμυντικά τα πήγε καλά, ωστόσο πήρε ελάχιστες πρωτοβουλίες στην επίθετική ανάπτυξη της ομάδας από το αριστερό άκρο.

Πασαλίδης: Αν και είχε καιρό να αγωνιστεί δεν τα πήγε άσχημα. Εκοψε πολλές κάθετες πάσες των παικτών της Ενωσης, έβγαινε με επιτυχία στα άκρα και απέφυγε τα λάθη.

Σουάρεθ: Δεν έχασε σχεδόν καμία μονομαχία. Με το ύψος και τη δύναμη του έβγαινε πρώτος στην μπάλα και σταματούσε καθε προσπάθεια των αντιπάλων του.

Ιγκλέσιας: Ενα από τα καλύτερα του παιχνίδια με τα κιτρινομπλέ. Ο αρχηγός των Αρκάδων ήταν πανταχού παρών. Περιόρισε σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες της ΑΕΚ στη μεσαία γραμμή και ήταν απειλητικός με κάποια σουτ τα οποία επιχείρησε.

Μουνάφο: Ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα. Με τα τρεξίματα του βοήθησε σε σημαντικό βαθμό την ανάπτυξη της ομάδας. Ηταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Εδωσε και την υπέροχη ασίστ στην γκολάρα του Κρέσπι. Στη φάση του πέναλτι δεν έχει κάνει παράβαση.

Ριέρα: Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Αρκετά λάθη και βεβιασμένες κινήσεις από τον Ισπανό άσο. Χρειάζεται περισσότερα ο ΑΣΤΕΡΑΣ από έναν τέτοιο παίκτη. Μπορεί και θα βοηθήσει σύντομα.

Σίτο: Στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν καλός. Από τα δικά του πόδια η μπάλα φτάνει στον Μουνάφο και έπειτα στον Κρέσπι για το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν.

Κρέσπι: Κέρδισε όχι μόνο τα χειροκροτήματα του πάγκου αλλά και τις εξέδρας για το υπέροχο γκολ το οποίο πέτυχε, με γυριστό σουτ. Οσο αγωνιζόταν στην κορυφή της επίθεσης η απόδοσή του ήταν πολύ καλή. Οταν μετακινήθηκε στα άκρα της επίθεσης, χάθηκε.

Μπαράλες: Είχε την ευκαιρία για να πετύχει ακόμη ένα τέρμα από την άσπρη βούλα, ωστόσο δεν είχε και την απαραίητη τύχη. Εδωσε μάχες στην επίθεση και ήταν σε σημαντικό βαθμό επικίνδυνος.

Οι αλλαγές:

Λουίς Φερνάντεθ: Είναι αυτός ο οποίος κερδίζει το πέναλτι στο 69’ μετά από το μαρκάρισμα του Τσιγκρίνσκι. Δεν κατάφερε παρ’ όλα αυτά να προσφέρει και πάρα πολλά στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Χαουρέγκι: Δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου στο ματς. Δεν πήρε πρωτοβουλίες αλλά ούτε και τροφοδοτήθηκε όσο έπρεπε. Πρέπει να βρει τα πατήματα του. Είναι ποιοτικός παίκτης.

Μπόρχα Φερνάντεθ: Μπήκε σε ένα χρονικό σημείο, όπου δεν μπορεί να κριθεί.

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων