ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με σκυμμένο κεφάλι...

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με το βαρύ σκορ 5-0 στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Η κριτική στην απόδοση των κιτρινομπλέ.

ΑΕΚΑΣΤΕΡΑΣ

Παπαδόπουλος: Με το σκορ να είναι 0-4 στο πρώτο μέρος, εχει πιάσει άλλα τόσα! Πολυτιμότερος των Αρκάδων. Αυτό τα λέει όλα.

Κώτσιρας: Είχε τη θέληση να ανεβαίνει και να δίνει βοήθειες αλλά... δεν μπορούσε κι αυτός να κάνει και πολλά. Εδωσε ό,τι είχε.

Τασουλής: Από την αριστερή πλευρά ο Ολυμπιακός έκανε τη μεγάλη ζημιά. Απέναντι σε Ποντένσε και Σουντανί είχε πολλά προβλήματα. Δεν είχε και βοήθειες. 

Σουάρεθ: Προσπάθησε σε μεγάλο βαθμό να κρατήσει μακριά τους αντιπάλους από την περιοχή του Παπαδόπουλου. Απείλησε μέσω στατικών φάσεων με κεφαλιές. Μέχρι εκεί, τίποτα παραπάνω. Πολλά προβλήματα στις κάθετες.

Πασαλίδης: Δίκαιη η αποβολή του από το ματς, μιας και το τάκλιν στον Γκιγιέρμε ήταν τουλαχιστον αντιαθλητικό. Αφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο από νωρίς στο παιχνίδι. Απερίσκεπτος.

Καπίγια: Αόρατος σχεδόν σε όλο το ματς. Ελάχιστες πρωτοβουλίες και ενέργειες από τον Ισπανό. Ο Αστέρας χρειάζεται από τον Καπίγια τις κάθετες πάσες και την δημιουργικότητα του.

Μουνάφο: Από τα χειρότερα του παιχνίδια με τη φανέλα του Αστέρα. Δεν μπήκε ποτέ στο ματς, πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή τα οποία επέτρεπαν στους παίκτες του Ολυμπιακού να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση.

Ιγκλέσιας: Εδωσε μάχες στον άξονα, προσπάθησε να συμμαζέψει τα... ασυμάζευτα. Το έκανε εως έναν βαθμό. Σε κακή μέρα και ο αρχηγός των κιτρινομπλέ.

Λουίς Φερνάντεθ: Σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν φάνηκε. Ουτε στα άκρα της επίθεσης, ούτε όταν βρέθηκε στην κορυφή στο δεύτερο 45λεπτο.

Μαρκ Φερνάντεθ: Βγήκε με το... καλημέρα μετά την αποβολή του Πασαλίδη. Δεν μπορεί να κριθεί. 

Μπαράλες: Στο 30' απέναντι από τον Σα έπρεπε να βρει στόχο. Αντιθέτως έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Πορτογάλου. Αν το έβαζε, ίσως η ψυχολογία της ομάδας να ήταν διαφορετική στη συνέχεια. Στο δεύτερο 45λεπτο αντικαταστήθηκε λόγω τραυματισμού.

Οι αλλαγές

Μπόρχα Φερνάντεθ: Αντικατέστησε τον Μπαράλες με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Κράτησε την μπάλα όσες φορές χρειάστηκε. Δεν έδωσε όμως την απαραίτητη βοήθεια στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. 

Βαλιέντε: Πέρασε νωρίς και... κρύος στο ματς, καθώς ο συμπαίκτης του Πασαλίδης αποβλήθηκε και χρειάστηκε να περάσει στο ματς στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Δεν μπόρεσε να περιορίσει τους αντιπάλους του. Ηταν καλός με την μπάλα στα πόδια, ωστόσο έχασε πολλές εναέριες μονομαχίες.

 

Ανχελ: Δεν κατάφερε να κάνει εμφανή την παρουσία του στο διάστημα που αγωνίστηκε.

 

Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για όλους! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων