ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστέρας-Ολυμπιακός 0-5: Αποκρουστικός, υποτονικός, χαμένος

Ο Αστερας έχασε πριν ο Παπαπέτρου σφυρίξει την έναρξη. Χωρίς καμία πνευματική προετοιμασία για τις απαιτήσεις αυτού του αγώνα, χωρίς αρχή και τέλος, με τραγικά λάθη που έδιναν διαρκώς "καύσιμο" στις μηχανές του Ολυμπιακού, παρουσίασε κάκιστη εικόνα απέναντι στον πιο ποιοτικό αντίπαλο που πέρασε από την Τρίπολη. 

ΑΕΚΑΣΤΕΡΑΣ

Η αδιανόητη ενέργεια του Πασαλίδη και η αποβολή του στο πρώτο τέταρτο, μετέτρεψε τους "κιτρινομπλέ" σε έρμαιο στις διαθέσεις των φιλοξενούμενων. Η πιο βαριά εντός έδρας ήττα των Αρκάδων ήταν φυσικό επακόλουθο. Η διοίκηση έκανε τις προηγούμενες ημέρες τις ενέργειες που χρειάζονταν για να αλλάξει αυτή η εικόνα. Πλέον οι παίκτες οφείλουν να δώσουν λύσεις.

Ετσι ξεκίνησε

Ο Μίλαν Ράσταβατς, στο δεύτερό του ματς στον πάγκο του ΑΣΤΕΡΑ ξεκίνησε σε σύστημα 4-3-3 με τους:

Παπαδόπουλο στο τέρμα και τους Τσουλή, Πασαλίδη, Σουάρεθ και Κώτσιρα στην άμυνα.

Καπίγια, Μουνάφο και Ιγκλέσιας ήταν στην τριάδα του κέντρου κι ο Μπαράλες ήταν στην κορυφή με τους Μαρκ και Λουίς Φερνάντεθ στα άκρα του

Ναυάγιο...

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν πάτησε ποτέ το πόδι του στο γήπεδο. 

Μόλις στο 5' ο Μασούρας πάγωσε το "Κολοκοτρώνης" και με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ, ύστερα από το γύρισμα του Σουντανί. Στο 9' ο Ποντένσε εκτελεί από θέση τετ-α-τετ και κάνει το 2-0 με το... καλημέρα. 

Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε κι η αποβολή του Πασαλίδη για φάουλ στον Γκιγιέρμε. Ύστερα από την υπόδειξη του VAR, αποβάλλεται και έτσι το έργο των Αρκάδων γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ορμή και δεν σταμάτησαν εκεί.  Ο Μπαράλες στο 30' απέναντι από τον Σα έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Πορτογάλου και τέσσερα λεπτά μετά ο Ελ Αραμπί πετυχαίνει άλλο ένα γκολ για την ομάδα του κι ο Μαροκινός στο 44' κάνει το 4-0 με το δεύτερο τέρμα του μετά τη σέντρα του Ραντζέλοβιτς.

Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο, Interwetten.gr! 21+

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός έχοντας το 4-0 στην πλάτη του είχε την πολυτέλεια να κατεβάσει ρυθμούς και να κάνει απλά διατήρηση δυνάμεων. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπάθησε να μην βυθιστεί περισσότερο στον πάτο. 

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, συνέχισαν να επιτίθενται.

Στο 54΄ο Ραντζέλοβιτς δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ ο Μουνάφο αργότερα είχε ένα σουτ πάνω στα σώματα. Στο 65' ο Παπαδόπουλος δεν επέτρεψε το 0-5 στον Σουντανί! 

Ό,τι δεν έγινε νωρίτερα, το κατάφερε ο Μασούρας στο 73' με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, μετά το γύρισμα του Σουντανί.

Από εκεί και πέρα δε άλλαξε τίποτα με τους Αρκάδες να μην μπορούν να πετύχουν ούτε το γκολ της τιμής.

Ετσι, ο Ολυμπιακός συνέχισε αήττητος με 33 βαθμούς παραμένοντας στην κορυφή με τον ΠΑΟΚ. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έμεινε στους 12 βαθμούς και συνεχίζει να ψάχνει μια νίκη που θα του αλλάξει την ψυχολογία και θα διώξει το μαύρο σύννεφο πάνω από το "Κολοκοτρώνης"

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Καπίγια, Μουνάφο (65' Ανχελ), Ιγκλέσιας, Λουίς Φερνάντεθ, Μπαράλες (46' Μπόρχα Φερνάντεθ), Μαρκ Φερνάντεθ (21' Βαλιέντε)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιγιέρμε (17' Μπουχαλάκης), Ποντένσε (37' Ραντζέλοβιτς), Σουντανί, Μασούρας, Ελ Αραμπί (65' Γκερέρο)

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων