ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τασουλής: "Επρεπε να είχαμε κερδίσει, θα τα δώσουμε όλα με Ολυμπιακό"

Ο Χρίστος Τασουλής στις δηλώσεις που πραγματοποίησε τόνισε πως η ομάδα έπρεπε να είχε κερδίσει το ματς, τονίζοντας παράλληλα πως στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

ΑΣΤΕΡΑΣ Ολυμπιακός

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

"Νομίζω ότι επειδή είχαμε το σκορ, αγχωθήκαμε να το κρατήσουμε και να σκοράρουμε δεύτερο γκολ. Επειδή είχαμε καιρό να πάρουμε ένα τρίποντο, νομίζω ότι αυτό μας κράτησε λίγο πίσω. Δεν θεωρώ ότι ήμασταν καλοί μόνο στα τελευταία δέκα λεπτά. Νομίζω πως αμέσως μετά το γκολ που δεχθήκαμε, πιέσαμε κατευθείαν. Απλά θεωρώ ότι έπρεπε να είχαμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι, με βάση τις τελικές τις οποίες κάναμε".

Για το ματς με τον Ολυμπιακό και για το τι προλαβαίνει να αλλάξει η ομάδα μετά την άφιξη του Ράσταβατς:

"Αν υπάρχει θέληση, νομίζω ότι προλαβαίνουμε να παρουσιάσουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Απ' ότι παρουσιάζαμε στα τελευταία παιχνίδια. Πάντα μια αλλαγή προπονητή πάντα αλλάζει και την ψυχολογία. Νομίζω ότι είμαστε πολύ καλύτεροι απ' ότι έχουμε πάρει στο γήπεδο και μένει να το αποδείξουμε. Ολα τα ματς είναι δύσκολα. Δεν έχει σημασία αν είναι Ολυμπιακός ή Λάρισα όπως είδατε.

Το ματς μπορεί να γίνει δύσκολο μετά από μία φάση έλλειψη συγκέντρωσης.

Τον αγώνα με τον Ολυμπιακό το περιμένω όπως όλα τα παιχνίδια. Να τα δώσουμε όλα, μήπως μπορέσουμε να πάρουμε ένα τρίποντο".

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων