ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εργα και μέρες Χιμένεθ

Ο Μπόρχα Χιμένεθ ήρθε το καλοκαίρι στην Τρίπολη προκειμένου να αναλάβει τα ηνία του Αστέρα. Μετά από πέντε μήνες η θητεία του Ισπανού στους Αρκάδες λαμβάνει τέλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΛ

Στις 10 Ιουλίου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από την ομάδα. Ηταν ο εκλεκτός για την τεχνική ηγεσία των κιτρινομπλέ τη φετινή σεζόν.

Τα μη αναμενόμενα αποτελέσματα και οι πειραματισμοί σε κάθε αγώνα, οδήγησαν τον Μπόρχα Χιμένεθ στην πόρτα της εξόδου.

Κατά το διάστημα το οποίο ήταν στον πάγκο του Αστέρα πήρε μόλις 5 νίκες, έχοντας δύο ισοπαλίες και 7 ήττες σε 14 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Δεν κατάφερε σχεδόν σε κανένα παιχνίδι να διατηρήσει τα ίδια πρόσωπα σε βασική ενδεκάδα, δοκιμάζοντας συνεχώς διαφορετικούς σχηματισμούς. Ξεκίνησε με 5-3-2 κόντρα στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έπειτα άλλαζε σύστημα σε κάθε αγώνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να μην αποκτά ρυθμό.

Μάλιστα, χρησιμοποίησε 26 ποδοσφαιριστές από το φετινό ρόστερ του Αστέρα.

Πλέον Αστέρας και Μπόρχα Χιμένεθ βαδίζουν σε διαφορετικά μονοπάτια, με το έργο του νεαρού προπονητή να ολοκληρώνεται μετά από πέντε μήνες από την πρόσληψη του...

Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο, Interwetten.gr! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων