ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ψυχοβγάλτης Αστέρας, με το ζόρι στους "16"

Ένας μετριότατος Αστέρας, χωρίς αγωνιστικό πλάνο, με κάκιστη αμυντική λειτουργία, κινδύνεψε με αποκλεισμό από τον Πλατανιά, ομάδα μικρότερης κατηγορίας!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΛ

Αποκαρδιωτική η εικόνα των Αρκάδων στο πρώτο ημίχρονο, 10-3 οι τελικές για τους Χανιώτες, πολλές δοκιμές από τον προπονητή Μπορχα Χιμένεθ. Οι αλλαγές του Ισπανού στο δεύτερο ημίχρονο διαφοροποίησαν την εικόνα, η ποιότητα του Αστέρα έδωσε την πρόκριση και τη νίκη με 3-2, κορυφαίοι οι Ιγκλεσιας, Κωτσιρας και Λουίς Φερνάντεθ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Μόλις στο 11ο λεπτό του αγώνα ο Πλατανιάς κέρδισε το πέναλτι, ο Λουκίνας δεν αστόχησε και έβαλε... φωτιά στην πρόκριση.

Ο Πλατανιάς ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και φαινόταν αποφασισμένος να διεκδικήσει την πρόκριση στα... ίσα.
Στο 18ο λεπτό του αγώνα ο Πλατανιάς έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2-0, με τον Μιχαήλ να αποκρούει το τετ α τετ.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έδειχνε ζαλισμένος και χωρίς πλάνο τη στιγμή που ο Πλατανιάς συνέχιζε να πιέζει. Στο 33' ο ΑΣΤΕΡΑΣ με τον Μπελόκ, έχασε την πρώτη του σημαντική στιγμή στο ματς, όταν ο Αργεντίνος δεν κατάφερε να κερδίσει τον Μαντζάρη από θέση τετ-α-τετ.

Το ημίχρονο έκλεισε με τον ΑΣΤΕΡΑ να εξακολουθεί να μην μπορεί να εκμετελλευτεί την κατοχή του και τον Πλατανιά να αισθάνεται άνετα.

Στην ανάπαυλα, ο Μπόρχα Χιμένεθ, έκανε τρεις αλλαγές, βάζοντας στο ματς τους Καπίγια, Λουίς Φερνάντεθ και Κώτσιρα αλλάζοντας την εικόνα του ματς.

Οι Αρκάδες πίεσαν, έψαξαν το γκολ αλλά ο Πλατανιάς κράτησε.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ρεβιθόπουλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά αστόχησε στο τετ α τετ. Η απάντηση του Αστέρα ήρθε στο 58΄, με την κεφαλιά του Ινγκλέσιας να περνάει μόλις άουτ.

Στο 72΄ ο Αστέρας έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Ορτέγκα να κάνει την προβολή ολομόναχος, αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ.

Ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει αλλά όλα έδειχναν ότι το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση.

Στο 91' ο Αστέρας έχασε άλλη μια ευκαιρία, με τον Φερνάντεθ να κάνει το γύρισμα αλλά τον Χαουρέγκι να μην προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Το 0-1 παρέμεινε ως το τέλος με τις 2 ομάδες να οδηγούνται στην παράταση.

Ο Ιγκλέσιας στο 1ο λεπτό του έξτρα ημιώρου, ισοφάρισε από κοντά εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουση του Μαντζάρη έπειτα από σέντρα - σουτ του Κώτσιρα.

Προς στιγμήν αποκαταστάθηκε η... τάξη αλλά στην πρώτη τους φάση έπειτα από πολλή ώρα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ με κεφαλιά του Μπιανκόνι βάζοντας τον ΑΣΤΕΡΑ και πάλι σε πίεση.

Οι Αρκάδες ξεκίνησαν να πιέζουν και πάλι... δίχως αύριο και τελικά ο αρχηγός ήταν εκεί για δεύτερη φορά. Κέρδισε πέναλτι και ανέλαβε την εκτέλεση για το 2-2 του ΑΣΤΕΡΑ.

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στην παράταση των καθυστερήσεων με όμορφο σουτ ο Λουίς Φερνάντεθ.


Αστέρας Τρίπολης: Μιχαήλ, Παναγιώτου (46΄Κώτσιρας), Σουάρεθ, Πασαλίδης, Μουνάφο (103΄Μπόρχα Φερνάντεθ), Ιγκλέσιας, Αντζουλάς (46΄Καπίγια), Μπελόκ, Χαουρέγκι, Κρέσπι (46΄Λουίς Φερνάντεθ), Ορτέγκα

Πλατανιάς: Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Πουρζιτίδης, Τσαμούρης, Καραγκούνης, Κωστίκος (60΄Νίλι), Παπουτσογιαννόπουλος (86΄Μιγκέλ), Ματέος Ντος Σάντος (108΄Παπαδόπουλος), Λουκίνας, Αμπντούλ Ραχμαν, Σμυρλάκης (81΄Τάρικ)

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων