ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σπατάλησαν ένα ημίχρονο

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 1-0 για την 12η αγωνιστική της Super League. Η  κριτική στην απόδοση των κιτρινομπλέ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΛ

Παπαδόπουλος: Ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι από τον πορτιέρε του Αστέρα. Γρηγορες επεμβάσεις. Διάβαζε σωστά όλες τις φάσεις και χάρη στην εμπειρία του δεν άφησε τους αντιπάλους του να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Από τους καλύτερους του αγώνα για τους κιτρινομπλέ

Κώτσιρας: Αμυντικά δεν είχε προβλήματα. Εξαιρετικες επεμβασεις, απροσπελαστος. Επιθετικά στο πρώτο 45λεπτο δεν φάνηκε αλλά στο δεύτερο ήταν κι αυτός από τους διακριθέντες, χάρη στις πολύτιμες βοήθειες τις οποίες έδωσε σε άμυνα και επίθεση. Στο τέλος θα μπορούσε να είχε σκοράρει και να δώσει τον βαθμό στην ομάδα.

Ανχελ: Είχε σωστές τοποθετήσεις. Πήρε κάποιες επιθετικές πρωτοβουλίες, χωρίς όμως να του βγαίνουν όλες σωστές.

Σουάρεθ: Ο αδύναμος κρίκος του ματς. Εκανε πολλα λάθη, έδινε με ευκολία την μπάλα στους αντιπάλους. Ηταν αυτός ο οποίος έκανε και το πέναλτι στον Περέα στο 8ο λεπτό του αγώνα και το αποτέλεσμα του αγώνα κρίθηκε από αυτή τη φάση. Κακό ματς από έναν καλό ποδοσφαιριστή.

Ματρικάρντι: Πολλά λάθη στο χαμηλό παιχνίδι. Δεν ενέπνεε σιγουριά κάθε φορά με την μπάλα στα πόδια. Ωστόσο, στις εναέριες μονομαχίες ήταν καλός.

Μπόρχα Φερνάντεθ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήρε πρωτοβουλίες και δεν βοήθησε την ομάδα του στο δημιουργικό κομμάτι. Στο δεύτερο 45λεπτο ανέβηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Καπίγια: Δεν βοήθησε τόσο όσο τον χρειαζόταν η ομάδα. Στην αρχή του ματς δεν πατούσε καλά, αλλά στη συνέχεια ανέβασε ρυθμό και προσπάθησε χωρίς όμως αποτέλεσμα

Βαλιεντε: Εδωσε χρήσιμες βοήθειες στο αμυντικό κομμάτι. Δεν είχε καθαρό μυαλό σε κάποιες φάσεις, ωστόσο σε γενικές γραμμές στάθηκε καλά.

Μπαραλες: Με την εμπειρία και το κορμί του έδωσε πολλές μάχες στην αντίπαλη περιοχή. Οι περισσότερες κερδισμένες.

Λουίς Φερνάντεθ: Πήρε αρκετές ενέργειες στο δεύτερο ημίχρονο. Εκανε αρκετά σουτ στην εστία του Διούδη αλλά κανένα δεν κατέληξε στα δίχτυα. Θα μπορούσε να είχε ενεργήσει καλύτερα σε ορισμένες φάσεις.

Χαουρεγκι: Αφαντος κατά το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Πολλά λάθη και νευρικότητα από τον νεαρό φορ του Αστέρα. Χρειάζεται αγωνιστικό ρυθμό.

Οι αλλαγές:

Σίτο: Με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο έδωσε ανάσες στα φτέρα τις επίθεσης. Ειχε τρεξίματα αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι το αξιόλογο.

Κρέσπι: Θέλησε να βοηθήσει αλλα δεν μπορούσε.

Ιγκλέσιας: Πέρασε στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα. Στάθηκε καλά σε αυτό το διάστημα, αλλά είναι ξεκάθαρο πως σε τέτοια ματς η ομάδα τον χρειάζεται περισσότερα λεπτά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων