ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κώτσιρας: "Αδικούμαστε από τη θέση που βρισκόμαστε"

Διαβάστε αναλυτικά. όσα είπε ο Γιάννης Κώτσιρας στη συνδρομητική τηλεόραση αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του ΑΣΤΕΡΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

 

Αναλυτικά:

"Πάλι δεν εμφανιστήκαμε καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Εχει συμβεί σε πολλά παιχνίδια και είναι κάτι που πρέπει να το διορθώσουμε. Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο συνέβη αυτό που επίσης έχει συμβεί πολλές φορές μέχρι τώρα στη σεζόν. Πιέσαμε, κρατήσαμε μπάλα, δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα στον αντίπαλο. Αυτό που μένει όμως είναι το ότι φεύγουμε χωρίς βαθμό και είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Εμάς του παίκτες, το προπονητικό επιτελείο. Δεν μπορούμε να χάνουμε έτσι ημίχρονα και παιχνίδια κι εν τέλει βαθμούς".

Για το κακό ξεκίνημα:

"Δεν είναι η πρώτη φορά, όπως σας είπα. Μας έχει συμβεί ξανά και πρέπει να κοιτάξουμε το πως θα το διορθώσουμε. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό και να χάνουμε ολόκληρα ημίχρονα, να δεχόμαστε γκολ και στη συνέχεια να τρέχουμε να ανατρέψουμε το σκορ".

Για το τι έλειψε από τον ΑΣΤΕΡΑ στο δεύτερο ημίχρονο και δεν ήρθε το γκολ:

"Ελειψε μόνο το γκολ. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες, αν και όχι κλασικές αλλά δεν ήρθε το γκολ".

Γιατί δεν σκοράρει εύκολα ο ΑΣΤΕΡΑΣ:

"Είναι κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ολα τα παιδιά προσπαθούν, δίνουν τα πάντα στην προπόνηση. Το γκολ είναι και θέμα ψυχολογίας. Πιστεύω ότι θα το βρούμε, κυρίως μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις. Και το γκολ αλλά και γενικότερα ότι θα βελτιώσουμε την επιθετική μας ανάπτυξη".

Για το αν πιστεύει ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ αδικείται από τη βαθμολογική του θέση:

"Νομίζω ότι αυτό είναι ξεκάθαρο. Θα μπορούσαμε και θα έπρεπε να είμαστε ψηλότερα στη βαθμολογία. Γι' αυτό θα πρέπει να δείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα στη συνέχεια για να μην έχουμε πάλι προβλήματα όπως πέρυσι αλλά και για να αναρριχηθούμε στη βαθμολογία".

Για το αν είναι αισιόδοξος για το μέλλον:

"Είμαι αισιόδοξος σαν άνθρωπος, άρα και για την ομάδα μου".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων