ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΠΑΟ-Αστέρας 1-0: Κερδίζει εντυπώσεις, χάνει τους βαθμούς!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αρκάδες είχαν τον έλεγχο του αγώνα και αρκετές ευκαιρίες. Η αστοχία και η κακή απόδοση στο πρώτο 45λεπτο στοίχισαν στην ομάδα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΛ

Ετσι ξεκίνησε ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Παπαδόπουλος ήταν κάτω από τα γκολποστ, Κωτσιρας-Ορτέγκα-Σουάρεθ-Ματρικάρντι ήταν η τετράδα στην άμυνα. Στον άξονα ήταν ο Βαλιέντε με τους Καπίγια και Μπόρχα Φερνάντεθ, στα άκρα της επίθεσης οι Λουίς Φερνάντεθ-Χαουρέγκι και μοναδικός προωθημένος ο Μπαράλες.

Γκολ με... το καλημέρα

Στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης οι πράσινοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Σουάρεθ τράβηξε τον Περέα, εντός μεγάλης περιοχής, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έπεσε και ο Σέζος αφού είδε ο ίδιος το ριπλέι με τη βοήθεια του VARέδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Χατζηγιοβάννης ανέλαβε την εκτέλεση και με δυνατό πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 1-0.

Στο 20’ οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο ματς. Μετά από λάθος του Ματρικάρντι ο Χατζηγιοβάννης έκλεψε την μπάλα έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής, εκεί όπου ήταν ο Περέα. Το πλασέ όμως του τελευταίου κατέληξε άουτ.

Εξι λεπτά αργότερα, ο Περέα βγήκε σε τετ-α-τετ, ο Παπαδόπουλος με ωραία επέμβαση του είπε οχι απομακρύνοντας σε κόρνερ.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ να είναι υπέρ των γηπεδούχων, μετά την εύστοχη εκτέλεση του Χατζηγιοβάννη στο 8ο λεπτό του αγώνα.

Με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου οι Αρκάδες κέρδισαν ένα κόρνερ. Ο Σουάρεθ πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Διούδη.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μακέντα βγήκε μόνος του κόντρα στον Παπαδόπουλο, πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα τον σταμάτησε και πάλι. Η φάση όμως δεν μέτρησε, καθώς ο Ιταλός επιθετικός ήταν οφσάιντ.

Ασφυκτική πίεση

Στο 63’ οι Αρκάδες κέρδισαν ένα φάουλ σε καλό σημείο. Ο Λουίς Φερνάντεθ εκτέλεσε απευθείας με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Οι κιτρινομπλέ σε μια φάση διαρκείας λίγο έλειψε να πετύχουν το 1-1. Αρχικά, ο Φερνάντεθ σούταρε και ο Διούδης απομάκρυνε όπως όπως.

Στη συνέχεια της φάσης η μπάλα καταλήγει ξανά στα πόδια του Λουίς Φερνάντεθ. Το νέο σουτ του Ισπανού εξουδετερώθηκε και πάλι από τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη φάση του ΑΣΤΕΡΑ στο ματς για να πετύχει γκολ.

Στο 75' ο Ο Μαρτίνεθ πάτησε την περιοχή έβγαλε για τον Σίτο, αλλά εκείνος δεν πρόλαβε οριακά να την σπρώξει στα δίχτυα.

Ο Αστέρας συνέχισε την ασφυκτική πίεση και στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα σκόραρε, χωρίς όμως το γκολ να μετρήσει.

Ο Μπαράλες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά τελικά το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο επιθετικός του Αστέρα ήταν σε αντικανονική θέση.

Το 1-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ.

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Δώνης, Χατζηγιοβάνης (88' Κολοβέτσιος), Μπουζούκης (79’ Κολοβός), Κουρμπέλης, Μακέντα, Περέα (61΄Καμπετσής)

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα (79’ Ιγκλέσιας), Σουάρεθ (60’ Σίτο), Βαλιέντε, Ματρικάρντι, Καπίγια, Μπόρχα Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ, Χαουρέγκι (67’ Κρέσπι), Μπαράλες

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων