ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αξιζε το κάτι παραπάνω

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον ΑΡΗ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League. Η κριτική στην απόδοση των κιτρινομπλέ.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

Παπαδόπουλος: Δεν έχει ευθύνη σε κάποιο από τα γκολ, ενώ στο 26' πραγματοποίησε απίστευτη απόκρουση πάνω στην προβολή του Γκάμα. Οπως και στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 72' είπε "όχι" σε κοντινό πλασέ του Φετφατζίδη, κρατώντας την ομάδα του ζωντανή στο παιχνίδι.

 

Τασουλής: Στο ανασταλτικό κομμάτι δεν ήταν ιδιαίτερα καλός. Εκανε αρκετά λάθη. Ο ΑΡΗΣ εκδήλωνε επιθέσεις από την πλευρά του, βάζοντας σε... μπελάδες τον έμπειρο μπακ-χαφ του ΑΣΤΕΡΑ. Στον επιθετικό τομέα βοήθησε, έχοντας μάλιστα και ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής  το οποίο λίγο έλειψε να καταλήξει στα αντίπαλα δίχτυα.

 

Ματρικάρντι: Πολύ κακές αντιδράσεις από τον Αργεντινό. Εχασε τον Σάσα στο 1-0, ενώ γενικά δεν ήταν σταθερός. Ετσι έγινε αλλαγή στο 28' από τον Χιμένεθ με τον Φερνάντεθ να περνάει στη θέση του.

 

Σουάρεθ: Δεν έκανε κάποιο τραγικό λάθος, έβγαινε σε όλες τις φάσεις πρώτος και κέρδισε σχεδόν όλες τις εναέριες μονομαχίες με τους αντιπάλους του. Οπως και να 'χει η ομάδα του δέχθηκε δύο τέρματα οπότε θα μπορούσε να είχε παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στο ματς.

 

Κώτσιρας: Ηταν εξαιρετικός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ο δεξιός οπισθοφύλακας του ΑΣΤΕΡΑ δεν άφησε να γίνουν πολλές διεισδύσεις από την πλευρά του. Δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων με τις επικίνδυνες σέντρες του.

Μουνάφο:  Ατελείωτα χιλιόμετρα από τον αρχηγό του ΑΣΤΕΡΑ. Ηταν σε όλες τις φάσεις μέσα και δυσκόλευε τους παίκτες του ΑΡΗ να κυκλοφορήσουν την μπάλα στον άξονα. Εχει κάνει τη λάθος πάσα στο 2-0 και δεν κάνει φάουλ για να σταματήσει την αντεπίθεση του Άρη.

 

Βαλιέντε: Ξεκίνησε το ματς ως παρτενέρ του Μουνάφο. Φαινόταν χαμένος μέχρι το 28' όπου μετακινήθηκε στο κέντρο της άμυνας και ήταν απροσπέλαστος. Η θέση του κεντρικού αμυντικού φαίνεται πως ταιριάζει γάντι πλέον στον Ισπανό.

 

Μαρκ Φερνάντεθ: Δραστήριος. Είχε την πρώτη καλή στιγμή της ομάδας του με το σουτ του να το μπλοκάρει ο Έμεν, ενώ έβγαλε τη σέντρα στο 2-1. Πήρε πάνω του κάποιες ενέργειες, ωστόσο δεν του βγήκαν έτσι όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα να τελειώσει τον αγώνα χωρίς γκολ, αλλά με ασίστ. Εχει και την πάσα πάρε βάλε στον Μπαράλες, που κάνει στραβοκλωτσιά.

 

Καπίγια: Στο πρώτο ημίχρονο φαινόταν... έξω από τα νερά του. Στο δεύτερο ανέβασε την απόδοση του και βοήθησε σε σημαντικό βαθμό την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι, με τις κάθετες πάσες του.

 

Λούις Φερνάντεθ: Ο Ισπανός συνεπής στο σκοράρισμα. Στην πρώτη καλή στιγμή του στο ματς φρόντισε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και να κρατήσει την ομάδα του όρθια σε ένα ματς το οποίο στράβωσε από την αρχή.

 

Μπαράλες: Προσπάθησε με το δυνατό του κορμί να κερδίσει στημένες μπάλες για τον ΑΣΤΕΡΑ. Ηταν μέσα στις περισσότερες φάσεις. Ξεχωρίζει η στιγμή όπου του στρώθηκε η μπάλα αλλά δεν κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

Οι αλλαγές:

Μπόρχα Φερνάντεθ: Πέρασε αντί του Ματρικάρντι και πήρε θέση στον άξονα. Με την είσοδο του άλλαξε όλο το παιχνίδι του ΑΣΤΕΡΑ στη μεσαία γραμμή. Εκοβε και έραβε. Αξίζει φανέλα βασικού.

Πασκουάλ Σίτο: Θέλησε να δώσει νέα.. πνοή στα φτερά της επίθεσης του ΑΣΤΕΡΑ. Πήρε κάποιες πρωτοβουλίες και ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα.

Ριέρα: Σε κακή μέρα βρέθηκε ο Ισπανός. Αργησε πολύ να μπει στο παιχνίδι σε ένα σημείο όπου η ομάδα τον χρειαζόταν για τις εμπνεύσεις του. Θα μπορούσε να τα είχε πάει καλύτερα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων