ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τασουλής: "Αφιερώνω το βραβείο στο ιατρικό τιμ του ΑΣΤΕΡΑ" (VIDEO)

Ο Χρίστος Τασουλής, παρέλαβε το βραβείο του για το NIVEA MEN BEST Goal της 8ης αγωνιστικής από τον πρόεδρο του ΑΣΤΕΡΑ, Γιώργο Μποροβήλο. Δείτε σε βίντεο τη βράβευση του.

 ΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος των κιτρινομπλέ, Γιώργος Μποροβήλος για τον Χρίστο Τασουλή:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βραβεύω τον Τασουλή διότι είναι ένα παιδί δικό μας. Ένα παιδί από την Αρκαδία, ένα παιδί το οποίο είχε πολλά προβλήματα τον τελευταίο χρόνο και απέδειξε ότι έχει ψυχικό σθένος γιατί το γεγονός ότι είναι ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι γνωστό και δεν μπαίνει στη κρίση κανενός. Από εκεί και πέρα χαιρόμαστε που γύρισε υγιής και χαιρόμαστε που έχει τον τρόπο να βοηθάει την ομάδα, έτσι ώστε να μπορέσει ο ΑΣΤΕΡΑΣ να κατακτήσει τους στόχους του".

Στη συνέχεια ο Χρίστος Τασουλής δήλωσε:

"Είναι ένα πολύ σημαντικό βραβείο για εμένα. Συνδυάστηκε με μία νίκη για την ομάδα μου, οπότε αυτό κρατάμε και προχωράμε. Θα ήθελα να το αφιερώσω στο ιατρικό τιμ του ΑΣΤΕΡΑ και κυρίως στον Γιώργο Πριόνα που ήταν κάθε μέρα από πάνω μου, όταν είχα πρόβλημα τραυματισμού. Γιατί ήταν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα το οποίο έμεινα εκτός και αν δεν είχα αυτούς τους ανθρώπους για να με υποστηρίξουν στα δύσκολα, δεν θα ήμουν σήμερα εδώ να κρατάω αυτό το βραβείο ή να λέμε οτιδήποτε άλλο. Σίγουρα, αυτό το βραβείο δεν μπορεί να συναγωνιστεί καμία στιγμή μου στο γήπεδο, δεν μπορεί να συγκριθεί με χρήματα, με τίποτα".

Για το βραβείο το οποίο προέρχεται από το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας: "Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με ψήφισε. Είναι μία ηθική ικανοποίηση γιατί όταν δεν επιλέγει ένας άνθρωπος να στο δώσει και το επιλέγει ο κόσμος με μία ψηφοφορία είναι κάτι που δίνει μεγαλύτερη αξία".

Για το αν η βράβευση του αποτελεί μία από τις πιο χαρούμενες στιγμές στην ποδοσφαιρική του καριέρα: "Νομίζω την κάνει ακόμα πιο χαρούμενη το γεγονός ότι προηγείται μία πολύ κακή στιγμή πριν. Μία αποχή ενάμιση χρόνου από επίσημα παιχνίδια και αυτό της δίνει τη μεγαλύτερη αξία απ’ ότι θα είχε αν γινόταν σε μία φυσιολογική ροή".

Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για όλους! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων