ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παναιτωλικός-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1: VAR, βροχή... αρκαδική ψυχή!

Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ αλλά ο Μπαράλες από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο Αγρίνιο. Πολλή βροχή και... VAR χαρακτήρισαν το ματς.

 ΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Πολύ σκληρός για να ηττηθεί. Ή μάλλον πολύ... αδιάβροχος για να φύγει από το Αγρίνιο με άδειες τις αποσκευές του. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 18' με τον Μαρσιάλ (χρειάστηκε το VAR), αλλά ο Μπαράλες από το σημείο του πέναλτι, με σούπερ εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Μέτριο το δεύτερο ημίχρονο, όπου όποια ομάδα έβαζε κι άλλο γκολ θα έπαιρνε τη νίκη. Δεν τα κατάφερε καμία κι έτσι το "Χ" είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα, μιας η πολλή βροχή έκανε δύσκολη τη ζωή των παικτών.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ παραμένει αήττητος για 4ο σερί ματς (μαζί και το Κύπελλο) και είναι στους 10 βαθμούς. Ο Παναιτωλικός από την άλλη ψάχνει ακόμη την πρώτη του νίκη, μετρώντας τρεις ισοπαλίες.

Ετσι ξεκίνησε

Ο Μπόρχα Χιμένεθ παρέταξε την ομάδα του με τους:

Παπαδόπουλο στο τέρμα και Βλάχο - Tασουλή στα άκρα της άμυνας, με τους Σουάρεθ - Ματρικάρντι στα στόπερ. 

Βαλιέντε και Μουνάφο το κεντρικό δίδυμο, ο Καπίγια είχε ελεύθερο ρόλο κι οι Μαρκ Φερνάντεθ - Ριέρα ήταν στα άκρα του Μπαράλες

ΑΣΤΕΡΑΣ που δεν... βρέχεται! 

Το ματς ξεκίνησε υπό καταρρακτώδη βροχή. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς χωρίς να έχουν κάποια αξιόλογη φάση στο πρώτο 15λεπτο. 

Στην πρώτη αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή του ΑΣΤΕΡΑ, όμως, από το κόρνερ του Λουσέρο, ο Μαρσιάλ πήρε τις κόντρες και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου στο 17' (μέτρησε ύστερα από παρέμβαση του VAR).

Οι Αρκάδες, παρά το σοκ, προσπάθησαν να ανεβάσουν στροφές. Στο 28' κεφαλιά του Ματρικάρντι από την εκτέλεση φάουλ του Ριέρα πέρασε άουτ, ενώ ο Παπαδόπουλος είπε "όχι" στον Ντάλσιο στο 32' σε ωραίο πλασέ του τελευταίου. 

Στο 39' παραλίγο να γίνει το 1-1! Ο Βλάχος έκανε το γύρισμα, ο Καπίγια έκανε την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Ωστόσο, η φάση δεν τελείωσε εκεί! Μετά τη χρήση του VAR έγινε σαφές ότι ο Μαρσιάλ είχε ανατρέψει τον Ισπανό άσο του ΑΣΤΕΡΑ! Ο Μπαράλες έστησε την μπάλα και έκανε το 1-1, με ψύχραιμη εκτέλεση. 

Στα έξι λεπτά των καθυστερήσεων δεν άλλαξε τίποτα, παρά την πίεση των γηπεδούχων για να πάρουν και πάλι... κεφάλι στο σκορ.

Δεν άλλαξε τίποτα

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τα "καναρίνια" να βλέπουν το φάουλ του Μπαΐροβιτς να περνάει ψηλά άουτ.

Οι κιτρινομπλέ προσπάθησαν σε 1-2 περιπτώσεις να γίνουν απειλητικοί με τον Μαρκ Φερνάντεθ. 

Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του δεν μπορούσε ούτε κι αυτός να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα κι έτσι μέχρι το τέλος δεν άλλαξε τίποτα. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ παραμένει σε αήττητη τροχιά έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τρία σερί ματς.

Η επόμενη αγωνιστική (10η) βρίσκει την ομάδα της Τρίπολης στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη (10/11, 15.00).

Θυμηθείτε τη ΡΟΗ του αγώνα.

Παναιτωλικός: Γιανακόπουλος, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Ταχάρ (67' Τσιγγάρας) Σιέντσεντ, Μιμίτο (76' Ντουάρτε), Ντάλσιο, Ντίαζ, Μπαϊροβιτς (Αρίγκμπι).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Ματρικάρντι, Τασουλής, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ριέρα (72' Μπόρχα Φερνάντεθ), Μαρκ Φερνάντεθ (90' Σίτο), Καπίγια, Μπαράλες (83' Χαουρέγκι).

Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο, Interwetten.gr! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων