ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πήρε αυτό που επέβαλλε η ποιότητα του

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ χάρη στο υπέροχο τέρμα του Μαρκ Φερνάντεθ, πανηγύρισε το πρώτο του φετινό διπλό στο πρωτάθλημα. Η κριτική στην απόδοση των κιτρινομπλέ.

ΑΣΤΕΡΑΣΛΑΜΙΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Σοβαρός και συγκεντρωμένος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχε σωστές τοποθετήσεις και απεσοβησε τον κίνδυνο πολλές φορές για την ομάδα του. Είχε πολλές κορυφαίες επεμβάσεις, όπως αυτή στο δυνατό σουτ του Μασούρα στο 57’, αλλά και στο 80’ όπου με διπλή επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του.

ΒΛΑΧΟΣ:  Είχε κάποια προβλήματα από την πλευρά του. Στη διάρκεια του αγώνα ανέβασε ρυθμό, ολοκληρώνοντας το ματς με θετικό πρόσημο. Δε μπορεί να βοηθήσει επιθετικά, όσο το κάνει αμυντικά.

ΟΡΤΕΓΚΑ: Αμυντικά θα μπορούσε να τα είχε πάει καλύτερα. Βοήθησε αρκετά την ομάδα από αριστερά τόσο με τις σωστές επεμβάσεις του όσο και με κάποια ανεβάσματα του.

ΣΟΥΑΡΕΘ: Φανέλα βασικού και πάλι για τον Ντάνι Σουάρεθ. Είχε τον γνωστό δυναμισμό που τον διακρίνει και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στους αντίπαλους επιθετικούς, κερδίζοντας από αυτούς τις περισσότερες μάχες.

ΜΑΤΡΙΚΑΡΝΤΙ: Θέση στο βασικό σχήμα πήρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς και ο Ματρικάρντι. Σιγά σιγά βρίσκει ρυθμό, ωστόσο χρειάζεται ακόμα χρόνο για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

ΒΑΛΙΕΝΤΕ: Είχε πολλή δουλειά στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Αναχαίτισε με τις σωστές τοποθετήσεις του αρκετές επικίνδυνες επιθέσεις του αντιπάλου.

ΚΑΠΙΓΙΑ: Από τα πόδια του ξεκινούσαν οι περισσότερες επιθέσεις του άξονα. Στο ανασταλτικό κομμάτι δεν βοήθησε τόσο όσο στο επιθετικό. Έχει τα φόντα να γίνει ηγέτης στη μεσαία γραμμή.

ΣΙΤΟ: Αρκετά λάθη από τον Πασκουάλ Σίτο. Φάνηκε πως του έλειπε αγωνιστικός ρυθμός και δεν κατάφερε να βρει ρυθμό στο παιχνίδι του.

ΡΙΕΡΑ: Δημιούργησε κάποιες φάσεις, ενώ πολλές μπαλιές περνούσαν από τα πόδια του. Στο 52’ άφησε τη θέση του στον Μπόρχα Φερνάντεθ. Ήταν εμφανές ότι κουράστηκε. Θα πρέπει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση για να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του.

ΜΑΡΚ ΦΕΡΝΑΝΤΕΘ: Σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα. Με μία υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του και παράλληλα έδωσε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στον ΑΣΤΕΡΑ στο φετινό πρωτάθλημα.

ΧΟΥΑΡΕΓΚΙ: Ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης. Ηταν σχεδόν μέσα σε όλες τις φάσεις, κυνήγησε μπάλες, έπαιξε ξύλο, διεκδίκησε και έψαξε το γκολ. Κουράστηκε και ίσως θα έπρεπε να αντικατασταθεί νωρίτερα.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Μπόρχα Φερνάντεθ: Πέρασε αντί του Ριέρα στο 52’. Σε γενικές γραμμές ήταν καλός. Είχε πολλά κλεψίματα στον άξονα στο διάστημα όπου αγωνίστηκε ενώ είχε και ευκαιρία για να σκοράρει.

Κώτσιρας: Αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης στη θέση του Σιτο. Έκλεψε μπάλες, κράτησε την κατοχή με ψυχραιμία, διόρθωσε λάθη. Λείπει στο επιθετικό κομμάτι από τη θέση του μπακ.

Μπαράλες: Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων