ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σανκαρέ στο a-s: "Μου λείπουν τα πάντα από την Τρίπολη"

O Σανκαρέ, ζει στο Βέλγιο έχοντας αποσυρθεί από τη δράση ύστερα από δύο εγχειρήσεις σε έναν χρόνο. Μέσω του a-s θυμάται την Τρίπολη, τον ΑΣΤΕΡΑ και δηλώνει ότι πάντα θα είναι στη διάθεση της πρώην του ομάδας!

 

ΠανιώνιοςΑΣΤΕΡΑΣ

Αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 18/6 του 2017. Έκτοτε ο Καλίφα Σανκαρέ πάλευε με την ατυχία ώσπου αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του. 

Μέσα σε έναν χρόνο είχε δύο χειρουργεία για να φτιάξει το πρόβλημα στο χόνδρο στο γόνατό του.

Αυτό δεν ήταν δυνατόν και σήμερα, ο 35χρονος άλλοτε στόπερ του ΑΣΤΕΡΑ ζει έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. 

Ο άσος από το Ντακάρ της Σενεγάλης, μίλησε στο a-s για τη ζωή του στο Βέλγιο, την οικογένειά του, την Τρίπολη και τον ΑΣΤΕΡΑ που του λείπουν και υπόσχεσή του να επιστρέψει μια μέρα!

Τι κάνεις Πάπα; Που σε πετυχαίνουμε;

"Είμαι πολύ καλά, βρίσκομαι στο Βέλγιο όπου και ζω εδώ με την οικογένειά μου επειδή η σύζυγός μου εργάζεται εδώ και τα κοριτσάκια μου πηγαίνουν σχολείο εδώ".

Τι συνέβη και σταμάτησες την μπάλα;

"Είχα μέσα σ΄έναν χρόνο δύο χειρουργεία για να διορθωθεί το πρόβλημα στον χόνδρο. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος, η ηλικία μου ήταν προχωρημένη και αποφάσισα τελικά να βάλω τέλος στη δράση. Προσπαθώ να προσαρμοστώ τώρα".

Καλωσήρθατε στους άντρες με τα κίτρινα... με κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

Δεν μπορούμε να σε φανταστούμε μακριά από το ποδόσφαιρο.

"Ναι, ούτε κι εγώ μπορούσα. Είμαι σκάουτ της Καντίθ, της τελευταίας μου ομάδας επειδή είχαμε συμβόλαιο όταν ήρθε ο τραυματισμός και δεν θέλαμε να διακόψουμε τη συνεργασία μας. Επίσης, είμαι προπονητής σε μια ακαδημία με παιδιά".

Τώρα, έχεις και περισσότερο χρόνο να παρακολουθείς ΑΣΤΕΡΑ ή όχι;

"Μερικές φορές παρακολουθώ. Δεν έχω τόσο χρόνο, υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις. Όμως, ναι, με το που βρω την ευκαιρία μαθαίνω για την ομάδα".

Πώς έχεις στο μυαλό σου τα όσα έζησες στην Τρίπολη;

"Ποτέ δεν ξεχνώ τις καλές στιγμές που έζησα στον ΑΣΤΕΡΑ, τους φίλους που είχα και έχω αλλά και τους σπουδαίους συμπαίκτες με τους οποίους πετύχαμε πολύ όμορφα αποτελέσματα για το σύλλογο".

Τι σου λείπει πιο πολύ;

"Τα πάντα! Όπως είπα, δεν ξεχνώ τίποτα, πάντα μιλάω για την Ελλάδα, την Τρίπολη και τον ΑΣΤΕΡΑ στην οικογένειά μου ή στους φίλους μου εδώ. Αγαπώ αυτήν χώρα, την Τρίπολη και τους φιλάθλους της ομάδας. Θα έρθω να τους επισκεφτώ μια μέρα, αυτό είναι υπόσχεση".

Θα ήθελες να δουλέψεις πάλι για τον ΑΣΤΕΡΑ;

"Αν θα το ήθελε ο ΑΣΤΕΡΑ, θα ήμουν πάντα στη διάθεσή του. Μπορώ να βοηθήσω αυτήν την ομάδα όποτε μου ζητηθεί".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων