ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ιγκλέσιας στο a-s: "Στον ΑΣΤΕΡΑ, οι δύσκολες στιγμές μας δένουν"

Ο αρχηγός, Ματίας Ιγκλέσιας, μέσω του a-s στέλνει το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια τονίζοντας πως στον ΑΣΤΕΡΑ το κλίμα είναι άριστο και πως οι δυσκολίες δένουν την ομάδα!

 

ΠανιώνιοςΑΣΤΕΡΑΣ

Είναι ο αρχηγός, είναι αυτός που ξέρει πως να... τραβάει τους συμπαίκτες του, αυτός που είναι πάντα εκεί. Στα εύκολα και δη στα δύσκολα. 

Ο Ματίας Ιγκλέσιας, στέλνει μέσω του a-s το δικό του μήνυμα για την αντεπίθεση των Αρκάδων, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ματίας, πέρασε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Πιστεύεις ότι θα μπορούσατε να είχατε κάτι παραπάνω στη συγκομιδή βαθμών;

"Ισχύει, είχαμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο.

Είμαστε ΑΣΤΕΡΑΣ, δουλέψαμε αρκετά καλά και πιστεύω ότι, όπως είπα, μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι παραπάνω. Δεν τα καταφέραμε στις λεπτομέρειες". 

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Ερχεται ένα ματς με τον Πανιώνιο. Πόσο σημαντικό είναι για να ξεκινήσει η ομάδα την αντεπίθεσή της;

"Είναι σημαντικό και πολύ δύσκολο το ματς που έρχεται, αλλά αυτό ισχύει για εμάς όποιον κι αν έχουμε απέναντί μας. Η φιλοσοφία μας στον ΑΣΤΕΡΑ είναι πως  θέλουμε να τον κερδίζουμε κάθε αγώνα που παίζουμε".

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα;

"Είμαστε πολύ καλά, έχουμε καλό κλίμα και σίγουρα θα πάει καλά η συνέχεια. Στον ΑΣΤΕΡΑ ξέρουμε πως να περνάμε τις δύσκολες στιγμές, αυτές μας δένουν. Αργά ή γρήγορα θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα. Ελπίζω να συμβεί αυτό γρήγορα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων