ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μποροβήλος: "Θα δούμε έναν καλύτερο ΑΣΤΕΡΑ"

Ο πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ, Γιώργος Μποροβήλος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον των Αρκάδων στο ελληνικό πρωτάθλημα τονίζοντας παράλληλα πως θα έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΠανιώνιοςΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα. Βγάλαμε δύσκολο πρόγραμμα, παίξαμε με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και σήμερα με τον ΠΑΟΚ και χάσαμε και στα τρία παιχνίδια στο γκολ. Είμαστε μια νέα ομάδα, με νέο προπονητή και χρειαζόμαστε πίστωση χρόνου. Νομίζω ότι ο Αστέρας διαθέτει συνολικά αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές που όταν βρουν χημεία θα έρθουν και τα αποτελέσματα".

Για την ατμόσφαιρα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: 

"Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πάντα φιλοξενεί κόσμο και σχεδόν ποτέ δεν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα, σε αυτά τα 13 χρόνια που βρίσκεται στη Λίγκα η ομάδα. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ το πρώτο το οποίο τον νοιάζει είναι να γίνει ένα καλό και ασφαλές παιχνίδι και το έχει αποδείξει στην πράξη".

Για την παρουσία του κ. Μπάκου και του κ. Καϋμενάκη στο γήπεδο:

"Υπάρχει μία στεναχώρια όσον αφορά το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα, σίγουρα πιστεύουμε ότι η ομάδα έδειξε ένα καλό πρόσωπο. Είμαστε έτοιμοι να δούμε έναν καλύτερο ΑΣΤΕΡΑ στο μέλλον και ευελπιστούμε ότι αυτό θα γίνει".

Τέλος, ο πρόεδρος του Αστέρα τόνισε: "Χρειάζεται υπομονή. Στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται να κάνεις ομάδα από τη μία μέρα στην άλλη. Ηρθαν πάρα πολλά νέα πρόσωπα, νέος προπονητής, μαθαίνει κι αυτός τα πράγματα. Νομίζω ότι και με το χρόνο και με τη δουλειά θα βρει η ομάδα και τα πατήματα της. Είμαι σίγουρος ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν θα έχει κανένα θέμα".

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων