ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έδωσαν ρεσιτάλ στο πρώτο ημίχρονο

Με μία μεγάλη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο ΑΣΤΕΡΑΣ κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η κριτική στην απόδοση των κιτρινομπλέ.

ΟΦΗΑΣΤΕΡΑΣ

Παπαδόπουλος: Οσες φορές χρειάστηκε να επέμβει ήταν εκεί. Στο γκολ του Ατρομήτου ολόκληρη η άμυνα δεν εκτίμησε καλά τη φάση με αποτέλεσμα να παραβιαστεί η εστία του. Στη συνέχεια όμως ανέβασε απόδοση και ήταν καθοριστικός με τις αποκρούσεις του. Κορυφαία επέμβαση στο 71’ στη κεφαλιά του Μανούσου.

Κώτσιρας: Φορώντας το περιβραχιόνιο για πρώτη φορά σε φετινό επίσημο παιχνίδι της ομάδας, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Οσες φορές προσπάθησαν οι αντίπαλοι του να επιτεθούν από την πλευρά του είχαν δυσκολίες. Λίγες οι περιπτώσεις που συνέβη το αντίθετο. Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες και στην επίθεση, δίνοντας καθοριστικές πάσες.

Ορτέγκα: Χρειάστηκε να περάσουν κάποια λεπτά προκειμένου να βρει τα πατήματα του. Θα μπορούσε να τα είχε πάει και καλύτερα σε γενικές γραμμές.

Βαλιέντε: Στη θέση του κεντρικού αμυντικού ξεκίνησε και πάλι ο Βαλιέντε, ο οποίος δεν τα πήγε κι άσχημα. Αν και είχε δύσκολο έργο με τον υψηλόσωμο Βέλλιο τελικά τα έβγαλε εις πέρας.

Πασαλίδης: Ηταν γρήγορος στις αντιδράσεις του, στον αέρα ήταν ανίκητος, ενώ στα χαμηλά διάβασε σωστά το παιχνίδι του αντιπάλου κόβοντας αρκετές μπαλιές. Στο γκολ του Ατρομήτου η λειτουργία της άμυνας ήταν γενικά κακή.

Καπίγια: Οι περισσότερες μπαλιές περνούσαν από τα πόδια του. Ηταν αυτός που έκανε παιχνίδι. Το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό.

Μουνάφο: Βράχος στον άξονα. Κατάπιε χιλιόμετρα και επιβεβαίωσε και πάλι πως αποτελεί παίκτη κλειδί για την ομάδα. 

Ριέρα: Ειχε όρεξη και έψαξε κι αυτός το γκολ. Στο 18’ μάλιστα είχε τεράστια ευκαιρία να στείλει την μπάλα στο πλεκτό. Το δυνατό σουτ όμως που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Λουίς Φερνάντεθ: Ειχε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Στο 43’ μάλιστα σημάδεψε κι αυτός το δοκάρι. Πολύ καλή παρουσία από τον Ισπανό.

Μαρκ Φερνάντεθ: Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ο Μαρκ. Με τα δύο γρήγορα γκολ του στο πρώτο ημίχρονο, έβαλε τις βάσεις για να πάρει η ομάδα του την πρώτη νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Χαουρέγκι: Δείχνει στοιχεία που μας αρέσουν. Όλα τα λεφτά η κούρσα που έκανε στη φάση του δεύτερου γκολ, για να φτάσει στο αντίπαλο τέρμα. Πέρασε όποιον προσπάθησε να τον σταματήσει, πλάσαρε αλλά το πλασέ του εξουδετερώθηκε. Ο Μαρκ Φερνάντεθ όμως ήταν εκεί και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι αλλαγές:

Μπόρχα Φερνάντεθ: Επανήλθε μετά τον τραυματισμό του σε αγωνιστική δράση. Πέρασε στο 65’ στη θέση του Χαουρέγκι δίνοντας ανάσες στη μεσαία γραμμή.

Κρέσπι: Ντεμπούτο για τον νεαρό στράικερ με τα κιτρινομπλέ χρώματα. Δεν τα πήγε άσχημα στο διάστημα όπου αγωνίστηκε. Χρειάζεται χρόνο.

 

Ιγκλέσιας: Αγωνίστηκε λίγα λεπτά και δε μπορεί να κριθεί. Ίσως να έπρεπε να μπει νωρίτερα στο παιχνίδι για να δώσει βοήθειες στον άξονα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων