ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ-Ατρόμητος 2-1: Με ψυχή και Μαρκ εκτελεστή!

Ενα μαγικό πρώτο ημίχρονο κι ένας αλάνθαστος Μαρκ Φερνάντεθ (2 γκολ) έδωσαν την πρώτη φετινή νίκη στους Αρκάδες, κόντρα στον Ατρόμητο (2-1). Δύο δοκάρια για του Αρκάδες, εξαιρετικός κι ο Ριέρα!

 ΟΦΗΑΣΤΕΡΑΣ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν... πυραυλοκίνητος στο ξεκίνημα του ματς και με τα γκολ του Μαρκ Φερνάντεθ στο 3' και στο 7' έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

Μάλιστα, οι Αρκάδες, είχαν... υπνωτίσει τους φιλοξενούμενους, έκαναν ό,τι ήθελαν στο πρώτο 45λεπτο και είχαν άλλα δύο δοκάρια με τους Ριέρα (18') και Λουίς Φερνάντεθ (43').

Η ομάδα του Περιστερίου είχε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσε σε 2-1 στο 53' με τον Ρισβάνη αλλά... ως εκεί!

Οι κιτρινομπλέ δεν... έπαιξαν με τη φωτιά, ήταν συγκεντρωμένοι και έφτασαν στην πρώτη τους φετινή νίκη.

Ετσι ξεκίνησε ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Μπόρχα Χιμένεθ παρέταξε την ομάδα του σε 4-4-2 με τον Παπαδόπουλο στο τέρμα και τους Άνχελ, Πασαλίδη, Βαλιέντε και Κώτσιρα στην άμυνα.

Μουνάφο και Καπίγια στον άξονα, με τους Μαρκ Φερνάντεθ και Ριέρα στα άκρα και τον Λουίς Φερνάντεθ στην κορυφή με τον Χαουρέγκι.

"Εκρυψε την μπάλα" με το... καλημέρα!

Στα πρώτα 60 δευτερόλεπτα οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων δεν έπαιξαν, ως συμπαράσταση στους συναδέλφους τους που είναι ανασφάλιστοι.

Με το που ξεκίνησε η δράση, ο ΑΣΤΕΡΑΣ βρέθηκε οδηγός στο σκορ μόλις στο 3'! Οι γηπεδούχοι... έκρυψαν το τόπι με τον Κώτσιρα να δίνει στον Μουνάφο, από εκεί η μπάλα πήγε στον Ριέρα, ο οποίος από τα δεξιά έκανε την παράλληλη κι ο Ρισβάνης δεν μπόρεσε να απομακρύνει. Ο Λουίς Φερνάντεθ ίσα που ακούμπησε την μπάλα κι ο Μαρκ με όμορφο τελείωμα νίκησε τον Μανδά για το 1-0.

Πριν καλά καλά καταλάβουν, οι φιλοξενούμενοι, τί τους βρήκε, έγινε και το 2-0! Ο Χαουρέγκι έκανε... πλάκα στην αντίπαλη άμυνα, πέρασε όποιον πήγε να τον κόψει και έκανε το πλασέ. Ο Μανδά του είπε "όχι" αλλά στο... ριμπάουντ ο Μαρκ Φερνάντεθ ήταν εκεί για το 2-0.

Αυτό ήταν! Οι βάσεις για την πρώτη νίκη των Αρκάδων είχαν μπει για τα καλά, με δύο γκολ σε 7'!

Στο 13' λίγο έλειψε ο Αστέρας να πετύχει και τρίτο γκολ. Ο Χαουρέγκι έκανε το σουτ, η μπάλα από κόντρα, πήγε στον Λουίς Φερνάντεθ με τον Μανδά να βγάζει το σουτ του Ισπανού.

Μόλις πέντε λεπτά αργότερα, ο Ριέρα έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ, το οποίο χτύπησε στο οριζόντιο και στη συνέχεια πέρασε άουτ.

Ο Ατρόμητος για 20' ήταν υπνωτισμένος και δε μπορούσε να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή του.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Ατρόμητο ήρθε στο 25' με τον Μανούσο να στέλνει την μπάλα άουτ, μετά την πάσα του Κατράνη.

Στο 33' οι Αρκάδες άλλαξαν πανέμορφα το παιχνίδι, η μπάλα πήγε στον Μαρκ Φερνάντεθ και ο Ισπανός είδε τον Μανδά να αποκρούει σε κόρνερ.

Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο δοκάρι! Ο Ριέρα με σούπερ κάθετη βρήκε τον Λουίς Φερνάντεθ αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι.

Το σφύριγμα του διαιτητή έσωσε τον Ατρόμητο και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τον ΑΣΤΕΡΑ να κάνει ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο.

Αντέδρασε ο Ατρόμητος, κράτησε ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Στο δεύτερο μέρος, η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 51' με τον Μαρκ Φερνάντεθ να βλέπει την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο.

Οι φιλοξενούμενοι στο 53' βρήκαν την ευκαιρία να μειώσουν. Ο Παπαδόπουλος έκανε κακή εκτίμηση σε εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα πέρασε από πάνω του κι ο Ρισβάνης με κεφαλιά έκανε το 2-1. Σημαντικό ρόλο στη φάση έπαιξε ο Βέλλιος, ο οποίος τράβηξε αρκετούς παίκτες στο πρώτο δοκάρι.

Το γκολ αυτό άλλαξε την ψυχολογία των φιλοξενούμενων, που ήταν πιο πιεστικοί και πιο μαχητικοί. Αντίθετα, οι Αρκάδες είχαν παθητικό ρόλο για αρκετή ώρα. Ρόσα και Μανούσος δεν βρήκαν στόχο στο 59' και στο 61', ενώ στο 65' ο Χαουρέγκι άφησε τη θέση του στον Μπόρχα Φερνάντεθ.

Στο 71' ο Μαρκ Φερνάντεθ έκανε μια τρομερή ατομική ενέργεια, έπιασε και το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία. Δύο λεπτά αργότερα, χρειάστηκε η εξαιρετική αντίδραση του Παπαδόπουλου στην κεφαλιά του Μανούσου.

Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν αν βρουν τον τρόπο για το 2-2. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν συγκεντρωμένος, δεν έκανε βεβιασμένα λάθη κι έτσι κράτησε μια σπουδαία νίκη, που του δίνει... φτερά για τη συνέχεια.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων