ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Τρελάθηκε" ο πιτσιρικάς στο γκολ του Μπαράλες! (Video)

Ενα υπέροχο στιγμιότυπο έλαβε χώρα στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" κατά τη διάρκεια της πρώτης εντός έδρας αναμέτρησης των Αρκάδων απέναντι στην ΑΕΚ.

ΞάνθηΑΣΤΕΡΑΣ

Στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μάρκο Λιβάγια, νικά τον Νίκο Παπαδόπουλο και δίνει προβάδισμα στην ΑΕΚ, με τον κόσμο του ΑΣΤΕΡΑ να απογοητεύεται από αυτή την εξέλιξη που έθεσε τον ΑΣΤΕΡΑ με την πλάτη στον τοίχο.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αναζητά αντίδραση και ο άνθρωπος που θα... βγει μπροστά είναι ο Χερόνιμο Μπαράλες.

Ο Αργεντίνος ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Μπακάκη και αναλαμβάνει ο ίδιος να εκτελέσει το πέναλτι.

Ψύχραιμος ο επιθετικός του ΑΣΤΕΡΑ, σκοράρει και βάζει φωτιά στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης με την κάμερα του συνδρομητικού καναλιού που κάλυπτε την αναμέτρηση να πιάνει ένα εκπληκτικό στιγμιότυπο.

Ένας μικρό φίλαθλος του ΑΣΤΕΡΑ, "τρελάθηκε" στην ισοφάριση του ΑΣΤΕΡΑ! Το πάθος ξεχίλιζε στο πρόσωπό του δευτερόλεπτα μετά την ισοφάριση του Μπαράλες.

Το μέλλον του ΑΣΤΕΡΑ έδειξε ότι στηρίζει την ομάδα και ότι δεν φοβάται τους "μεγάλους" αλλά απαιτεί η ομάδα του να τους κοντράρει στα ίσα.

Ταυτόχρονα, θύμισε σε ολόκληρη τη χώρα που θα έπρεπε να είναι όλα τα γήπεδα. Γεμάτα παιδιά με αγάπη για το άθλημα και την ομάδα τους!

Κι όλα αυτά από ένα παιδί. 

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων