ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η κριτική των παικτών του ΑΣΤΕΡΑ κόντρα στον Ολυμπιακό

Παρά την ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ, βρέθηκαν σε καλή μέρα και πήραν... καλό βαθμό στην κριτική τους. Διαβάστε αναλυτικά.

 

ΑΣΤΕΡΑΣΑΕΚ

Παπαδόπουλος: Κατέβασε ρολά ο έμπειρος πορτιέρε του Αστέρα. Με εξαίρεση το πέναλτι, κράτησε ανέπαφη την εστία του, πραγματοποιώντας εξαιρετικές επεμβάσεις.

Πασαλίδης: Είχε την άτυχη στιγμή στην αρχή του παιχνιδιού με το χέρι, δίνοντας την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να προηγηθεί στο σκορ. Η συγκεκριμένη φάση δεν τον επηρέασε και έβγαλε εις πέρας τον αγώνα με θετικό πρόσημο.

Βαλιέντε: Πολλές μονομαχίες για τον Βαλιέντε. Δεν τα πήγε άσχημα. Κέρδισε μάχες και σε πολλές φάσεις απομάκρυνε τον κίνδυνο με τις επεμβάσεις του.

Αντζουλάς: Ντεμπούτο για τον νεαρό στόπερ με την πρώτη ομάδα και μάλιστα σε αγώνες με υψηλές προσδοκίες. Παρά το νεαρό της ηλικίας του βρήκε τα πατήματα του.

Κώτσιρας: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Γιάννη Κώτσιρα. Αρχισε τη σεζόν από εκεί που τελείωσε την περυσινή. Σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα, δίνοντας βοήθειες και στο επιθετικό κομμάτι. Οι σέντρες ακριβείας του ήταν καταλυτικές.

Κυριακόπουλος: Πολλά τα προβλήματα για τον Κυριακόπουλο καθώς ο Ολυμπιακός επιχειρούσε τις περισσότερες επιθέσεις από την πλευρά του. Θέλησε να βοηθήσει και στο επιθετικό κομμάτι.

Ιγκλέσιας: Το μηχανάκι της μεσαίας γραμμής. Ο αρχηγός του Αστέρα, ήταν πανταχού παρών. Εκοβε μπαλιές, έφτιαχνε παιχνίδι και δεν άφηνε κανέναν αντίπαλο του να τον προσπεράσει. MVP του Αστέρα.

Μπόρχα Φερνάντεθ:  Ντεμπούτο και για τον Ισπανό στο βασικό σχήμα της ομάδας σε επίσημο ματς. Κύριο μέλημα του ήταν τα αμυντικά του καθήκοντα και τα κατάφερε έως έναν βαθμό.

Ριέρα: Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες. Στο δεύτερο ανέβασε ρυθμό, πολλές φόρες σύγκλινε στον άξονα και προσπάθησε με μερικά σουτ να απειλήσει τον Σα. Θετικότατος.

Λουίς Φερνάντεθ: Μέτρια εμφάνιση από τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. Στο πρώτο 45λεπτο προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του, ωστόσο στο δεύτερο ξέμεινε από δυνάμεις.

Μαρκ Φερνάντεθ: Δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θα μπορούσε να τα είχε πάει καλύτερα. Στο 71’ είχε τεράστια ευκαιρία με το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε να νικήσει τον Σα, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Οι αλλαγές

Σίτο: Προσπάθησε να δώσει επιθετική ώθηση στην ομάδα. Πήρε κάποιες πρωτοβουλίες, μερικές από αυτές δεν του βγήκαν.

Καπίγια: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο διάστημα που αγωνίστηκε.

 

Μπαράλες: Είναι ο παίκτης που κερδίζει το πέναλτι και δεν καταλογίζεται από τον Κουμπαράκη. Πήρε χρόνο συμμετοχής και το μόνο σίγουρο είναι πως όταν θα είναι 100% έτοιμος θα προσφέρει πολλά στην ομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων