ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστέρας-Παναιτωλικός 0-2: "Ψάχνεται" σε άμυνα και επίθεση

Ο Αστέρας αναζητά συνοχή και ομοιογένεια, μετά το μεταγραφικό μπαράζ και την απόκτηση τόσων νέων ποδοσφαιριστών. Ο Μπόρχα Χιμένεθ έχει δύσκολο έργο, καθώς ο χρόνος πιέζει και οι επίσημες υποχρεώσεις αρχίζουν την ερχόμενη εβδομάδα. Δυο αμυντικά λάθη των κιτρινομπλέ στο δεύτερο ημίχρονο, επέτρεψαν στον Παναιτωλικό να κερδίσει με 2-0.

 Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι Αρκάδες είχαν την κατοχή της μπάλας, είχαν αρκετες τελικές με εκφραστή κυρίως τον Λουις Φερνάντεθ, όμως δεν έφτασαν στο γκολ. Ο Ισπανός προπονητής του Αστέρα δοκίμασε διαφορετικά σχήματα και πρόσωπα, στην τελική πρόβα πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό με τους Αρκάδες να ψάχνουν από νωρίς τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μαρκ Φερνάντεθ μετά από έξοχη προσωπική ενέργεια επιχείρησε ένα διαγώνιο σουτ, με τον Κνετ να απομακρύνει.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Βαλιέντε βρήκε τον χώρο και εν συνεχεία θέλησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο αντίπαλος πορτιέρε με εντυπωσιακή επέμβαση είπε "όχι" στην προσπάθεια του Ισπανού.

Στο 30’ ήρθε η πρώτη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Ο Ρομάν δοκίμασε το σουτ με τον Μιχαήλ να είναι σε ετοιμότητα και να κρατάει το μηδέν.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Μπόρχα Χιμένεθ πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, δοκιμάζοντας όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του. Ο Χερόνιμο Μπαράλες πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την κιτρινομπλέ φανέλα, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Ο Λουίς Φερνάντεθ ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, θέλησε να αιφνιδιάσει τον Κνετ με μακρινό σουτ στο 54’, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Μετά από αδράνεια της άμυνας, ο Λουσέρο βρέθηκε αμαρκάριστος στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο.

Στο 63’ ο Παναιτωλικός πέτυχε και δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση. Ο Μπαϊροβιτς με κοντινό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Ο Αστέρας προσπάθησε με μακρινά σουτ να πετύχει κάποιο γκολ, όμως ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Το τελευταίο σφύριγμα του Βεργέτη βρήκε τον Παναιτωλικό νικητή της αναμέτρησης με 2-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μιχαήλ (46’ Παπαδόπουλος), Βλάχος, Ανχελ (46’ Κυριακόπουλος), Αντζουλάς (67’ Δουβίκας), Πασαλίδης (46’ Ντάνι Σουάρεθ), Μπελόκ (46’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Βαλιέντε, Κώτσιρας, Καπίγια, Μαρκ Φερνάντεθ, Κρέσπι (46’ Μπαράλες).

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων