ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Διπρόσωπος ΑΣΤΕΡΑΣ, ηττήθηκε από τον Πανιώνιο με 1-0

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πλήρωσε το κακό πρώτο 20λεπτο του στο 2ο ημίχρονο και γνώρισε φιλική ήττα από τον Πανιώνιο με 1-0 στη Νέα Σμύρνη στο προτελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Το ματς ξεκίνησε με αναποδιά για τον Μπόρχα Χιμένεθ, που είδε τον Τζίμα να αποχωρεί τραυματίας στο 13ο λεπτό της συνάντησης.

Ένα λεπτό πριν, οι Αρκάδες απείλησαν για πρώτη φορά στο ματς με τον Μπόρχα Φερνάντεθ να πιάνει κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Καπίγια από τα αριστερά αναγκάζοντας τον Μαλέρμπ στην πρώτη απόκρουση του παιχνιδιού.

Πιστός, στο πλάνο του ο ΑΣΤΕΡΑΣ πίεζε συνεχώς τον Πανιώνιο δυσκολεύοντας την κυκλοφορία των κυανέρυθρων που δεν κατάφερναν να πλησιάσουν στην εστία του Παπαδόπουλου οργανωμένα.

Στο 25' ο Τσιλούλης, σκόραρε με κοντινή προβολή αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο ΑΣΤΈΡΑΣ, είχε μια καλή δική του στιγμή με τον Κυριακόπουλο να βγάζει όμορφη σέντρα από τα αριστερά, η οποία λίγο έλλειψε να καταλήξει σε αυτογκόλ του Ευαγγέλου που στην προσπάθειά του να κόψει έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μαλέρμπ.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς άλλες σημαντικές στιγμές για τις δύο ομάδες με τον ΑΣΤΕΡΑ να ελέγχει το ματς.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι Αρκάδες μπήκαν νωθροί και το πλήρωσαν. Στο 52' οι κυανέρυθροι απέιλησαν με τον Τσιλούλη να πλασάρει από ευνοϊκή θέση με τον Παπαδόπουλο ωστόσο να έχει απάντηση.

Τρία λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι άγγιξαν και πάλι το γκολ δύο φορές. Ο Τσιλούλης πάτησε περιοχή και από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαδόπουλο ενώ στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης πήρε το "ριμπάουντ" και πλάσαρε άστοχα!

Ό, τι δεν κατάφερε να κάνει δις ο Τσιλούλης, το έκανε ο Άρτσε στο 61'. Οι κυανέρυθεροι "έπιασαν στον ύπνο" την άμυνα του ΑΣΤΕΡΑ που είχε ξαχαστεί αρκετά ψηλά και με μια κάθετη ο Άρτσε βρέθηκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο τον οποίο πλάσαρε κάτω από τα πόδια.

Ο Πανιώνιος συνέχισε να πιέζει και μετά το πρώτο τέρμα έχοντας ακόμα μια ευκαιρία με μακρινό σουτ του Μανιάτη στο 63' το οποίο έδιωξε ο Παπαδόπουλος.

Από εκεί κι έπειτα ο ΑΣΤΕΡΑΣ ισορρόπησε αμυντικά, δεν είχε όμως "φαντασία" στην επίθεση κι έτσι οι πολλές αλλαγές από τις δύο ομάδες "χάλασαν" πλήρως το ρυθμό της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα το 1-0 να παρείνει ως το τέλος του ματς.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κώστιρας, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Ματρικάρντι, Βαλιέντε, Μπόρχα Φρνάντεθ, Τζίμας, Καπίγια Κρέσπι και Δουβίκας.

Έπαιξαν και οι: Αντζουλάς, Μπελόκ, Σουάρεθ, Βλάχος, και Ορτέγκα

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Κούρντι, Σαραμαντάς, Ντομίγκεζ, Ευαγγέλου, Κόρμπος, Μανιάτης, Άρτσε, Καμαρά, Τσιλούλης, Δόμτσιος

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων